Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La Policia Local evita el suïcidi d’un jove

07/07/2015

La Policia Local evita el suïcidi d’un jove

policia local sitges evita suicidi a sitges

L’home, de 38 anys i veí de Sitges, havia manifestat la seva intenció de llançar-se al pas d’un tren a l’alçada del pont de l’Hotel Melià.

Dues trucades van alertar, dilluns, al voltant de les cinc de la tarda, a la Policia Local de Sitges sobre la intenció d’un jove de llançar-se al pas d’un tren a l’alçada del pont de l’Hotel Melià, al carrer Emerencià Roig i Raventós. De fet, els Bombers Voluntaris de Sitges també havien estat alertats pel mateix fet i es dirigien cap al lloc on s’estava produint l’incident.

Davant aquesta situació, la Policia Local de Sitges va contactar amb ADIF, responsable del servei de trens, per demanar el tancament del trànsit i evitar que el jove fos atropellat per cap tren. ADIF, tot i no poder tallar el trànsit, va comunicar als maquinistes que reduïssin al màxim la velocitat dels combois.

Paral·lelament a aquesta gestió preventiva, dos agents es van desplaçar al lloc per intentar evitar el suïcidi del jove, de 38 anys d’edat i veí de Sitges, que van trobar vestit amb unes bermudes, sense samarreta, descalç, i amb una clara intenció de llançar-se al buit. En apropar-se a l’home, els dos agents el van reconèixer perquè ja havien realitzat altres intervencions amb ell. L’actuació de la Policia Local finalment va evitar que el jove portés a terme les seves intencions.

Més enllà de la presència policial, també es va traslladar al lloc dels fets una ambulància del 061, que el va recollir. Un cop a dins del vehicle sanitari, l’home va manifestar a la patrulla que portava una pistola Walter P 99. Un cop requisada l’arma, es va immobilitzar i sedar el jove, que va ser traslladat a Sant Boi pel seu ingrés.

Un cop solucionada la situació, els agents van trucar a ADIF perquè restablís la normalitat del servei de trens.