Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La Policia Local decomissa gènere destinat al top manta

07/06/2016

La Policia Local decomissa gènere destinat al top manta

decomis sitges

La col·laboració ciutadana ha servit per detectar una furgoneta carregada amb 18 farcells de material destinat a la venda de productes il·legals. El decomís ha tingut lloc aquest divendres passat i la investigació continua oberta.

La Policia Local de Sitges ha decomissat divuit farcells que contenien centenars de peces de roba que s’havien de destinar al mercat il·legal del top manta. La Policia Local va localitzar el passat dijous a la mitjanit una furgoneta al centre de Sitges que presumptament estava descarregant material en un pis al centre de Sitges.

La col·laboració ciutadana amb els cossos de seguretat ha estat necessària per poder dur a terme el decomís d’aquest material i poder continuar amb la investigació. De fet, va ser una trucada anònima la que va aixecar les sospites i va posar els agents de la policia en alerta.

Amb motiu de la presència de venedors ambulats que es fan més presents durant les èpoques d’estiu, i que afecta especialment el comerç local, el dispositiu policial contra la venda ambulant s’intensifica amb més controls. L’operatiu, que es fa de manera conjunta amb els Mossos d’Esquadra, es desenvolupa a les zones on es registra una major concentració de venedors il·legals com són les platges, el carrer Primer de Maig o els carrers Marqués de Montroig i Parellades

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, s’ha mostrat satisfet per l’acció policial i ha afirmat que “calen mesures com aquesta i la col·laboració ciutadana per continuar reduint la presència de manters a la nostra vila”. Forns fa una crida al suport dels vilatans per ajudar a acabar amb aquest tipus de màfies. Amb tot, recorda que el problema del top manta “no es pot enfocar només des del punt de vista policial. Per aquest motiu, vam crear la comissió de seguiment del Top Manta on hi ha representants de diferents àmbits de la societat per tal de treballar també des de la vessant social i amb la implicació dels representants dels sectors econòmics”. Una de les darreres accions impulsades per la comissió és la campanya d’informació ciutadana per conscienciar sobre els perjudicis que té comprar productes de forma il·legal al Top Manta.