Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L'associació cultural La Palmera Torta organitza un concert d’homenatge a la palmera centenària

14/01/2017

Concert & Vermut d’homenatge a la palmera centenària

Clika a la foto per veure tota la Galeria Fotogràfica

Concert-vermut La Palmera Torta

Concert & Vermut d’homenatge a la palmera centenària amb el grup Copa Lotus i Sergi Estella. Organitzat per l' Associació Cultural La Palmera Torta

21/09/2016

L'associació cultural La Palmera Torta organitza un concert d’homenatge a la palmera centenària

concert palmera torta

El concert, a càrrec del grup local Llorenz i dels novazelandesos Lawrence Arabia, tindrà lloc el divendres 30 de setembre, a les vuit del vespre, a la plaça de l’Ajuntament de Sitges. Durant l’acte es podrà adquirir un record de la palmera centenària que va caure el mes de gener.

El proper divendres, 30 de setembre, l'associació cultural sitgetana La Palmera Torta retrà un petit homenatge a la palmera centenària de la font de la rectoria de Sitges que va caure el passat 11 de gener després d'una forta ventada. Sota el lema "Tots som Palmera Torta" el col·lectiu sitgetà que fomenta la música en viu, ha organitzat un concert davant la nova palmera plantada i ha preparat un record amb trossos originals de la palmera centenària per a tots els assistents a la festa.

A partir de les 20h i fins les 22h de la nit, a la plaça de l'Ajuntament, es podrà adquirir un record de la palmera i gaudir de la música del grup local Llorenz, amb el seu pop electrònic, i després amb la música dels novazelandesos Lawrence Arabia, que estan de gira per Europa presentant el seu nou àlbum "Absolute truth" (Flying Nun, 2016) i que amb referents com Nilsson i Paul McCartney s'han convertit en un dels secrets més ben guardats de la meravellosa escena de pop independent de les antípodes catalanes, Nova Zelanda. L'acte, que és gratuït, comptarà amb un mapping projectat sobre la nova palmera creat per l'artista americà afincat a Sitges, Andrew Leek.