Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La Marxa Som s'atura a Sitges

23/07/2016

La Marxa Som s'atura a Sitges

La Marxa Som s'atura a Sitges
Aquest col·lectiu recorre totes les comarques del Principat de Catalunya per promoure la democràcia participativa
La Marxa Som, el col·lectiu que recorre totes les comarques del Principat de Catalunya promocionant la democràcia participativa, va fer aturada dissabte a la tarda a l’Hort de Can Falç de Sitges per acostar aquesta iniciativa cívica als ciutadans, entitats i autoritats.
Irene Gibrat, representant de la Marxa Som, explicava a tots els presents com el col·lectiu visita els municipis i recull en una caixa tots els arguments fruit dels debats que la ciutadania realitza de forma oberta. La comitiva que arribava a Sitges forma part de la Columna Sud i es trobarà amb els altres tres grups el 31 de juliol a Montserrat.
Miquel Forns, alcalde de Sitges, acompanyat de la regidora Carme Almirall, va expressar la seva satisfacció per rebre la Marxa Som i a la vegada reivindicava que “Sitges és un municipi independentista, fet que es demostra en l’actual plenari”. En representació de la CUP assistia el regidor Xavi Nin, mentre que Dani Picas, de l’Ateneu Popular de Sitges, donava “la benvinguda” als membres de la Marxa.
L’acte institucional va finalitzar amb la lectura d’un manifest per part dels representants de la Marxa Som, on entre altres impulsa un nou ordre democràtic i social, “d’acord amb els reptes i eines del segle XXI”. Acte seguit, tots els assistents es van dividir en dos grups per debatre diferents idees per posar-les en comú posteriorment. La trobada va finalitzar amb un recital poètica de l’escriptor sitgetà August Bover.

Font: Nacio Sitges