Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La família Zapp arriba a Sitges diumenge

29/01/2017

La Família Zapp ha visitat Sitges

Galeria Fotogràfica

familia zapp sitges

La família Zapp composta per la Cande i el Herman el matrimoni i els seus fills el Tehue, la Paloma i el Wallaby que porta 17 anys fent la volta al món amb el seu vehicle antic, un Graham Page de 1928, ha arribat avui a Sitges on passaran una nit. La Cande ens ha comentat que encara els hi queda un any mes de viatge per conèixer el centre d'Europa. L'aventura va començar amb un viatge de 6 mesos per anar d’Argentina fins Alaska i ja dura 17 anys. Durant aquest temps han viscut de l’hospitalitat de la gent i de la venda del seu llibre “Atrapa tu sueño” .

26/01/2017

La família Zapp arriba a Sitges diumenge

La família Zapp que porta 17 anys fent la volta al món amb el seu vehicle antic, un Graham Page de 1928, arribarà diumenge a Sitges cap a les 12 del migdia. La família sortirà de Barcelona a les 10 del matí i iniciarà el seu trajecte cap a la vila per la carretera de les costes acompanyada per dos cotxes més antics dels anys 1928 i 1935.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, rebrà a la família en el moment de la seva arribada a Sitges, sobre les 12 del migdia a la plaça de La Fragata, on quedaran exposats els vehicles.

Els integrants de la família signaran exemplars del seu llibre Atrapa tu sueño on recullen les seves experiències al llarg del seu viatge.