Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

LA CUP TORNA A DIR NO A L ´ENTRADA AL GOVERN MUNICIPAL

14/01/2017

LA CUP TORNA A DIR NO A L ´ENTRADA AL GOVERN MUNICIPAL

cup sitgesUna votació a ma alçada a marcat el rumb a seguir per la CUP 7 vots en contra d'entra al govern 5 a favor i 10 abstencions han sigut després de de varies intervencions i diàleg els que han marcat el rumb de la CUP en una assemblea oberta i transparent .

Segons la CUP, es valora molt positivament el document treballat conjuntament i li veu moltes potencialitats en matèries tan importants com l'habitatge, la participació, la justícia social o la re municipalització de serveis ara externalitats. Tan és així que en breu farà arribar al govern una proposta de treball conjunt.
Tot i això, la formació declara que l'oferta d'entrada al govern municipal no gaudeix del consens necessari dins l'assemblea i, alhora, existeixen certs aspectes que fan inclinar la balança cap a la negativa a entrar a formar part de l'executiu local.
Segons manifesta el regidor Xavier Nin, "ens comprometem en treballar en la direcció treballada en les negociacions durant els propers 6 anys" fent referència a les polítiques ambicioses negociades. En aquest sentit, Nin declara que "cal treballar per Sitges allunyant-nos de les aritmètiques plenàries puntuals. Hem de construir un projecte de poble".
La decisió s'ha pres en una Assemblea Oberta on hi han participat una vintena de persones, tan militants de la formació com simpatitzants i seguidors.

pdecat sitgesPer altre part l´ antiga convergència i Esquerra republicana també han fet les seves respectives assemblees per informar al seus seguidors de la seva intenció de obrir el ventall a partits a entrar a formar part del equip de govern . Les tres forces del govern municipal (PDeCAT + Demòcrates i ERC) també han convocat les seves assembles per valorar unes hipotètiques negociacions per l’entrada de govern amb la CUP o bé un pacte d’estabilitat. El Partit Demòcrata Europeu Català i Demòcrates han rebut l’aval de la militància per “guanyar estabilitat”.

ESQUERRA SITGES Segons ha afirmat la formació a les seves xarxes socials. ERC s’ha pronunciat en la mateixa línia, respectant la decisió dels cupaires però lamentant que s’ha perdut “una gran oportunitat perduda”.

Per part de Sitges en Positiu .Marc Macià ens diu que tan sols estan discutint pressupostos i en aquest moment no tenen cap plantejament de entrar a formar part de l´actual equip de govern

Texte: Francesc je