Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La Cobla Sitgetana, a la plaça dels Artistes

La Cobla Sitgetana, a la plaça dels Artistes

Galeria Fotogràfica

cobla sitgetana

 

La cinquantenària Cobla tindrà una placa, que es col·locarà el diumenge 19, a les 12 hores. 

La placa a la Cobla Sitgetana lluirà a partir d’aquest diumenge a les 12h a la Plaça dels Artistes en homenatge a la seva trajectòria i als seus fundadors i components al llarg de tots aquests anys. 

La Cobla Sitgetana es va presentar públicament el dia de Sant Esteve del 1964, al Vinyet. Des d’aquella primera actuació fins a dia d’avui la Cobla ha viatjat arreu d’Europa i gairebé tota la geografia espanyola. 

Al llarg del darrer any han estat nombrosos els homenatges a la trajectòria de la Cobla Sitgetana. L’Ajuntament va distingir el 50è aniversari de la formació, coincidint amb el dia de la seva primera posada en escena, en l’Ofici de Sant Esteve al Santuari del Vinyet. Tots els membres i fundadors van rebre un petit obsequi i una placa commemorativa en reconeixement a aquestes cinc dècades de treball i música en pro del món sardanístic. També per Festa Major, el programa presentava una dedicatòria a la Cobla Sitgetana. L'actuació de la Cobla Sitgetana al Vinyet va finalitzar amb una audició – ballada de Sardanes, que va servir per tancar un any de celebració en què la Cobla ha estat protagonista en diversos actes participatius a la vila. Per Festa Major es va poder escoltar a la Cobla Sitgetana en un atapeït Saló d'Or del Palau de Maricel i va ser protagonista d'un dels articles publicats al programa oficial. L'Ajuntament de Barcelona es va sumar també a l’homenatge i va reconèixer la Cobla Sitgetana amb el Premi a la Continuïtat, en un acte celebrat al Saló de Cent, a finals del mes de novembre.