Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

V Certamen Literari Sant Jordi de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges

09/03/2016

L'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges convoca un nou certamen literari

V Certamen Literari Sant Jordi de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges
El termini de presentació dels relats finalitza el 5 d'abril


L'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges prepara ja el Sant Jordi. Per això ha obert una nova convocatòria del concurs literari que arriba a la cinquena edició.

Es tracta de relats curts d'un màxim de mil paraules. La temàtica és totalment lliure.

El concurs preveu tres modalitats, la infantil, la juvenil i la sènior. Les persones interessades en participar poden enviar els seus relats fins el 5 d’abril. Els premis es lliuraran el 24 d'abril en motiu de la festa de Sant Jordi.

V Certamen Literari Sant Jordi de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges


Bases del concurs:

1. Hi podrà participar qualsevol persona resident a l'estat espanyol.

2. El relat en prosa estarà escrit en llengua catalana o castellana, ha de ser original i inèdit, no premiat en cap altre certamen, amb una extensió màxima de 1.000 paraules. Es presentarà en format WORD ( .doc), tamany DIN A-4, escrit a 1'5 espais, tipus de lletra Times New Roman o similar, 12. Els relats que no compleixin aquestes condicions no s'acceptaran.

3. El tema és lliure i tindrà tres modalitats:

Infantil (fins als 12 anys)
Juvenil (de 13 a 18 anys)
Sènior (a partir de 18 anys)
4. Premis:

La modalitat SENIOR tindrà un PRIMER PREMI dotat amb un diploma, una rosa, un llibre i 400 € i també tindrà un accèsit dotat amb un diploma, una rosa, un llibre i 200 €.
La modalitat JUVENIL tindrà un PRIMER PREMI dotat amb un diploma, una rosa, un llibre i una tablet —o equivalent—. Y un accèsit dotat amb un diploma, un llibre i una rosa.
La modalitat Infantil tindrà un PRIMER PREMI dotat amb un diploma, una rosa, un llibre i dues entrades per anar a Port Aventura. Y un accèsit dotat amb un diploma, un llibre i una rosa.
5. Totes les persones que participin en el concurs i estiguin presents a l'entrega de premis, seran obsequiats amb una rosa i un diploma.

6. Els relats s'enviaran a la següent direcció de correu electrònic: gfrancisco1946@gmail.com, amb el següent Assumpte: Concurs literari ACLBS.

S'han d'enviar dos arxius adjunts: el primer amb el títol del relat y la modalitat en la qual es participa, no hi constarà el nom de l'autor o autora. En el segon arxiu s'hi faran constar les dades personals: nom i cognoms, direcció, telèfon, correu electrònic i títol del relat.
7. La data de presentació dels relats serà des del 15 de febrer fins el 5 d'abril a las 24:00 h.

8. L'entrega de premis serà el 24 d'abril, a las 12 h. al local social de les Terrasses de Sitges, carrer Morro Curt, núm. 5, 08860, BOTIGUES DE SITGES (Barcelona) en motiu de la festivitat de Sant Jordi. És imprescindible la presència de les persones guanyadores per rebre el premi.

9. La composició del jurat es farà pública en el moment d'emetre el veredicte, que tindrà caràcter irrevocable. El jurat podrà declarar desert qualsevol premi.

10. Els treballs premiats i els no premiats quedaran en poder de la ACLBS, que podran fer-ne la difusió que estimin oportuna.

11. La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les bases.