Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L'Ajuntament renova els rentapeus de les platges de Sitges

18/04/2016

L'Ajuntament renova els rentapeus de les platges de Sitges

rentapeus de les platges de Sitges

Els nous rentapeus són d'alumini i estan dissenyats per permetre el rentat amb més comoditat. La substitució es farà al llarg d’aquesta temporada i la següent. L’actuació contempla també la incorporació de bancs nous.

L'Ajuntament de Sitges ha iniciat aquests dies la renovació d’una trentena de rentapeus a les platges urbanes del municipi. Els treballs, que s'aniran fent progressivament al llarg d’aquesta temporada i la següent, s’emmarquen en el pla de treball per a la posada a punt del mobiliari urbà que es fa per a l'inici de la temporada de bany.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, ha explicat que el nou mobiliari “millorarà l’eficiència dels rentapeus d’obra que hi havia fins ara” i ha manifestat que amb aquesta actuació “els nous rentapeus permetran un ús molt més correcte i còmode per als usuaris de les platges”.

Els nous rentapeus són d'alumini, tenen un metre d'alçada i estan dissenyats per permetre el rentat dels peus amb més comoditat. Aquests són més eficients per al consum de l’aigua i estan muntats sobre una tarima de fusta que canalitza l'aigua residual cap la xarxa general.

El canvi dels rentapeus es fa es paral·lel a la col·locació d'una trentena de bancs nous que acabaran de completar l'àrea de rentat de la sorra de les platges urbanes. També es renoven 3 dutxes, una de les quals a la platja de la Barra incorpora un seient per a persones amb mobilitat reduïda. D’aquesta manera, la regidora subratlla que “les àrees de rentat a les platges quedaran més adaptades als paràmetres d’accessibilitat”.