Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L’Ajuntament de Sitges contractarà onze persones aturades

29/12/2016

L’Ajuntament de Sitges contractarà onze persones aturades

ajuntament de sitges
L’Ajuntament contractarà en els propers dies a 11 persones aturades subvencionades amb el programa Treball i Formació del SOC, Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament de Sitges contractarà a través del Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges NIVELL 10 a onze persones que actualment es troben situació d’atur gràcies al programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya 2016. Per dur a terme les contractacions l’Ajuntament rebrà 130.000 euros. La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, destaca que “aquests diners ens serveixen per impulsar les contractacions i tot i que no són grans xifres podem donar feina a persones que es troben en aquests moments aturades. No obstant, des de l’administració continuem treballant per fomentar l’ocupació i l’emprenedoria a través de diferents accions durant tot l’any”.

Els treballadors que s’incorporaran en els nous llocs de feina estaran fent tasques en diferents departaments municipals, segons les necessitats detectades per l’Ajuntament de Sitges.

Per accedir a aquests llocs de feina, la Generalitat de Catalunya estableix que els candidats han d’haver finalitzat el període de cobrament de qualsevol prestació o ajut per desocupació, o be estar rebent la prestació RMI.

Es prioritzen també les persones amb més dificultat per a la inserció laboral i els col·lectius més vulnerables en la cerca de feina.