Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L’Ajuntament de Sitges anuncia la creació d’un parc per autocaravanes

14/03/2016

L’Ajuntament de Sitges anuncia la creació d’un parc per autocaravanes

parking autocaravanes sitges
Aquest cap de setmana s’ha inaugurat un nou aparcament per autocaravanes prop del Sitges Centre de Disseny amb capacitat per a 10 vehicles.


Sitges disposarà d’un nou parc per autocaravanes, un projecte global i ambiciós que persegueix convertir Sitges en una destinació de turisme d’autocaravanes. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Aurora Carbonell: “L’Ajuntament vol millorar la seva oferta en aquest sector turístic i, en aquest sentit, estem treballant per instal·lar un parc d’autocaravanes que disposi dels serveis basics d’abastament d’aigua i electricitat, i recollida d’aigües negres, a més d’altres serveis que pugin ser necessaris”. L’Ajuntament de Sitges està immers en el camí cap a l’obtenció del certificat de turisme responsable Biosphere. La regidora de Turisme destaca que “les persones que viatgen en autocaravana són especialment sensibles en qüestions de sostenibilitat i respecte per l’entorn, i a Sitges estem segurs que hi trobaran el seu lloc”.

Des d’aquest cap de setmana, Sitges disposa d’un nou aparcament per autocaravanes amb capacitat per a 10 places al carrer Mestre Manel Torrents Girona, prop del Sitges Centre de Disseny. La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, ha explicat que “es tracta d’un petit pàrking però en el futur esperem augmentar les prestacions”. La Regidora Carme Almirall ha agraït la col·laboració en el projecte de la Unió Caravanista de Catalunya, ”que ens ha ajudat a tirar endavant aquest projecte i ha estat un col·laborador molt important”. L’acte d’inauguració del nou emplaçament va comptar amb l’assistència del regidor d’Hisenda, Organització i Govern Obert, Josep Moliné, i de representants de la Unió Caravanista de Catalunya.

Amb el nou aparcament al sector de Can Pei, Sitges disposa actualment de dues zones on poder estacionar aquest tipus de vehicles. El primer que es va crear està a Les Pruelles, amb 17 places i disposa de subministrament d’aigua i possibilitat d'abocar el dipòsit d’aigües residuals.