Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L'accés 30 a l'autopista es tallarà durant 35 hores pels treballs de la futura rotonda

09/05/2016

L'accés 30 a l'autopista es tallarà durant 35 hores pels treballs de la futura rotonda

tall autopista sitges

Els vehicles que vulguin accedir a l'autopista entre les vuit de la tarda de dimarts 10 i les set del matí de dijous 12 de maig podran fer-ho per un itinerari alternatiu senyalitzat consistent en circular per la carretera de Ribes fins a l'accés 28 a Sant Pere de Ribes.

Les obres de creació del nus de rotondes a la C-32 obligarà a tallar l'accés Nord 30 a l'autopista durant 35 hores entre les vuit de la tarda de dimarts 10 i les set del matí de dijous 12 de maig, per facilitar els treballs d'aglomeració de terra de la futura rotonda nord en aquest accés.

Els vehicles que vulguin accedir a l'autopista podran fer-ho per un itinerari alternatiu senyalitzat consistent en circular per la carretera de Ribes fins a l'accés 28 a Sant Pere de Ribes. Els vehicles també podran accedir a l'autopista per l'accés 31 des d'Aiguadolç.

En unes setmanes, els treballs a la C-32 obligaran a nous talls a l'accés 30. En aquesta ocasió, els treballs d'aglomeració de terra de la rotonda sud d'aquest accés obligaran a fer uns talls de circulació similars als previstos per a la setmana vinent.