Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

S’obren les inscripcions per al 59è Concurs de Façanes, Balcons i Finestres de Corpus

08/05/2017

Obertes les inscripcions per al 59è Concurs de Balcons, Finestres i Façanes del Corpus

concurs balcons corpus

Tothom que disposi d'una vivenda, de propietat o de lloguer, amb balcó, façana de pisos o torre, que reuneixi les condicions necessàries per ser decorat, sense que això suposi un perill per a la seva integritat o la dels vianants, i es trobi dins del municipi de Sitges.

Inscripció al 59è Concurs de balcons, façanes i finestres 2017 del 8 al 24 de maig.

Les persones interessades poden inscriure's a l'OAC fins al 24 de maig i consultar les normes de participació a www.sitges.cat/corpus

13/04/2016

S’obren les inscripcions per al 58è Concurs de Façanes, Balcons i Finestres de Corpus 

balcons sitges

Les persones interessades en participar al Concurs poden inscriure’s, del 18 d’abril al 6 de maig, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Sitges es tornarà a engalanar de flors en una nova edició del Corpus que, aquest any, arriba més matiner que mai, del 28 de maig fins el 5 de juny. La Comissió Municipal de Corpus, encapçalada per Núria Amigó, prepara la celebració que comença amb el 58è Concurs de Façanes, Balcons i Finestres. Les persones interessades en participar es poden inscriure del 18 d’abril al 6 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Les persones participants hauran de penjar al balcó, façana o finestra el cartell amb el logotip de la Comissió, perquè el jurat els pugui identificar fàcilment. El cartell es pot recollir a la regidoria de Tradicions i Festes, a l’Edifici Lola Anglada, a la plaça de l’Ajuntament. Les bases de participació al concurs es poden consultar a www.sitges.cat/corpus i a www.corpusdesitges.blogspot.com .

Les escoles de Sitges treballen també en la Festivitat i des dels mateixos centres cultiven clavells que mostraran posteriorment en l’exposició Nacional de Clavells.


Visita als vivers de Josep Pàmies

També en el marc de la celebració de Corpus, la Comissió organitza una sortida a Balaguer als Vivers de Josep Pàmies, promotor de l’associació Dolça Revolució. La visita, el proper dissabte 16 d’abril, té un preu de 15 €.

Les persones interessades en assistir poden reservar plaça a La Botiga de la Bel, a l’Herbolari Dharani i a la botiga Gust i Colors, abans del dijous 14 d’abril.