Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

La Pubilla de Sitges 2012 és la nova pubilla de les comarques barcelonines

06/10/2013

La Pubilla de Sitges 2012 és la nova pubilla de les comarques barcelonines

 sonia ramirez pubilla de les comarques de barcelona

Sònia Ramírez ha aconseguit aquesta distinció aquest diumenge a Ripoll. 

Sònia Ramírez, Pubilla de Sitges 2012, ha estat escollida com a pubilla de les comarques de Barcelona -que inclouen tota la província de Barcelona- durant el transcurs del cap de setmana dedicat a triarla Pubillai l’Hereu de Catalunya 2013. Aquest dissabte i diumenge, s’han reunit a Ripoll els 28 hereus i les 42 pubilles triats des dels municipis i comarques de Catalunya, en una cerimònia organitzada pel Foment de les Tradicions Catalanes. 

Després de les proves de dissabte,la sitgetana Sònia Ramírez va participar de l’extens programa d’actes, que va culminar diumenge al migdia amb la proclamació de les diverses distincions. Ramírez va ser escollida comla Quarta Dama d’Honor de la Pubilla de Catalunya, però també va tenir un reconeixement especial: representar les pubilles de totes les comarques barcelonines. 

Per primer cop des que es fa aquest certamen, l’Hereu i la Pubillade Catalunya han recaigut en joves de la mateixa localitat. Són Arnau Vilalta i Maria Cambra, de Falset. La proclamació de l’hereu i la Pubilla de Catalunya s’ha realitzat enguany a Ripoll, ja que la capital del Ripollès és la Capitaldela Cultura Catalana 2013. La sitgetana Sònia Ramírezva acudir a la cita després de guanyar el títol de Pubilla de Sitges 2012, quan amb 20 anys es va presentar per l’Agrupació de Balls Populars. 

Clàudia Sauret és actualment la Pubilla de Sitges 2013, qui va rellevar Sònia Ramírez el passat 20 de setembre a la Nit de les Pubilles de Sitges, celebrada ala Societat Recreativa El Retiro.