Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

Sitges solidari amb la Marato de TV3

15/12/2013

Sitges solidari amb la Marato de TV3

Aquest cap de setmana s'han realitzat diversos actes a la vila de Sitges solidaris amb la Marato de TV3 que aquest any dedicarà la recaptació a l'estudi de les enfermetats neurodegeneratives. Diversos quintos, desfilades, concerts etc. Us deixem algunes fotos d'aquest actes:

Els nens solidaris amb la marato de TV3

Sitges solidari amb la marato de tv3

sitges solidari amb la marato de tv3

Quinto a la Penya Barcelonista de Sitges

sitges solidari amb la marato de tv3

sitges solidari amb la marato de tv3

13/12/2013

L'escola Barrachina Solidaria amb la Marato de TV3

sitges solidari amb la marato de tv3

sitges solidari amb la marato de tv3

 


Sitges inicia les activitats per a la Marató de TV3 

Les escoles Miquel Utrillo i Esteve Barrachina, Museus de Sitges i Joventuts Musicals, el Cineclub i diferents entitats locals, inicien les activitats per col•laborar amb la Marató que més recapta a tot el món.

A Sitges les activitats per col•laborar amb la Marató van començar divendres amb propostes de les escoles Miquel Utrillo i Esteve Barrachina. A l’escola Miquel Utrillo van programar diversos tallers de manualitats relacionats amb la decoració nadalenca. Els participants van aprendre com fer un Tió, punts de llibre o fullets i ninots de neu per penjar a l’arbre de Nadal. Durant la jornada també es van realitzar tallers de maquillatge, trenes africanes, pots de sal de colors i es van poder comprar productes creats per les mares com campanes de Nadal fetes a partir de càpsules de cafè. El Festival per a la Marató organitzat per l’Escola Esteve Barrachina havia programat una xocolatada, l’exhibició d’una batucada infantil i altres tallers, jocs de taula i activitats relacionades amb les manualitats. A més, al gimnàs del centre s’exhibien i es venien les postals de Nadal fetes pels alumnes des de P3 fins a 6è de primària. 

El Cineclub Sitges també es va voler afegir a la Marató de TV3 amb una sessió adreçada al públic familiar amb la projecció del film Los Goonies. Les iniciatives solidaries van continuar diumenge amb el concert Ars Mèdica, organitzat per Museus de Sitges i Joventuts Musicals. L’orquestra del Col•legi de Metges de Barcelona, sota la direcció d’Alfons Reverté, va interpretar obres de Mendelssonhn, Schubert i Bach, entre altres. Ars Mèdica va actuar desinteressadament per col•laborar amb aquesta causa i va aconseguir que el Saló d’Or del Palau Maricel s’omplís de públic solidari i amant de la música clàssica. 

També diumenge van tenir lloc Quintos Solidaris en favor de la Marató, organitzats pels Els Amics de la Sardana, la Penya Barcelonista i les entitats que s’agrupen sota el paraigua de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges. 

Una bona suma d’activitats organitzades a Sitges per donar suport a la Marató que més recapta a tot el món. 

La Marató de TV3 va tancar ahir amb més de 9’5 milions d’€ recollits de la solidaritat i l’esforç de particulars i empreses. La xifra és superior a l’enregistrada l’any passat i fins a finals de març encara es podran fer aportacions. Durant unes 15 hores, Televisió de Catalunya va retransmetre una programació especial amb entreteniment, música i reportatges per iniciar la Marató, que aquesta edició es destina a la investigació de les malalties neurodegeneratives.