Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

Penya barcelonista de Sitges

29/03/2014

Espai Nou Barça

nou espai barça

A la Societat Recreativa el Retiro es va presentar l’espai Nou Barça on el directiu del FCB Pau Vilanova va explicar als socis i simpatitzants el nou projecte de remodelació del Camp Nou. 

El camp Nou s’ha envellit. Aviat farà 60 anys.
Els grans estadis esportius, fruit de la pròpia evolució de les competicions, han sofert una modificació notable al llarg d’aquest anys, especialment pel que fa a la millora en la qualitat dels espais i en els serveis que s’hi ofereixen.
Aquest àmbit expositiu vol compartir amb el soci quins són els principals aspectes que caldria millorar i per tant de ser l’objecte principal de qualsevol remodelació. Tenim l’oportunitat de millorar l’Estadi.
Millorar la qualitat de tot el recinte, garantint una plena integració amb l’entorn.
Millorar la forma en què veiem un partit i en gaudim.
Millorar la forma en què accedim al Camp Nou.
Millorar la forma en què ens movem per dins l’Estadi.
Millorar l’aforament, reduint la llista d’espera de socis que demanen un seient.
Millorar els serveis, restaurants i botigues de l’Estadi.
Millorar la capacitat, de generar ingressos de l’Estadi.
Millorar els espais i serveis dedicats als mitjans de comunicació.
Millorar el que ja és avui el Tour Experiencia i el Museu esportiu més visitat del mon.
Incorporar criteris d’eficiència i estalvi energètic.
Millorar per seguir sent un club referent dins de l’elit europea.


21/02/2014

Festa de Fardo a la Penya Barcelonista

festa de fardo a la Penya Barcelonista de sitges

penya barcelonista de sitges

Avui s'ha celebrat la tradicional festa de Fardos a la Penya Barcelonista de Sitges. L'acte ha començat aquest mati amb la preparació i decoració dels llits per la cursa de llits de carnaval. Per la tarda s'ha ofert una copa de benvinguda a la Pubilla Viatgera i l’ofrena de llits per part de la pubilla de la penya a les pubilles de Sitges. Tot de festa i disbauxa a la Penya Barcelonista.

14/02/2014

Xatonada de Carnaval a la Penya Barcelonista

xatonada penya barcelonista de sitges

 xatonada penya carnaval

Aquest divendres la Penya Barcelonista de Sitges va celebrar per segon any consecutiu la tradicional Xatonada de Carnaval. Diem tradicional per que l’any passat es va recuperar una tradició de fa 20 anys. Com a mostra us deixem una foto de la noticia de l’època.

noticia xatonada penya barcelonista sitges


En aquest acte la Penya atorga el trofeu bota d’or a la persona que mes dedicació ha dedicat a la Penya en l’últim any. L’any passat va ser atorgat a John Markus Flowers i aquest any el gallardó ha estat per "el Manifaseru" Marcel Davi Rubio.
L’any Passat el mestre Xatonaire encarregat de fer la salsa del Xato va ser Merce Arnal i aquest any ha estat en Carles Montserrat, alabat per tothom que va poder provar la salsa.

Primer sopar de Verema de la Penya Barcelonista 

verema sitges 2013

Primer sopar de Verema de la Penya Barcelonista

Aquest dissabte la Penya Barcelonista de Sitges ha celebrat el primer sopar de Verema al Bar de la Penya, situat al Carrer Illa de Cuba. El sopar ha servit per presentar el vestit que lluirà la seva pubilla, Claudia Sauret, i que ha mostrat la seva emoció i honor per representar l’entitat. 

En el sopar hi hagut sorteig d’entrades, i s’ha anunciat la intenció que la Penya participi en el Concurs de Trepitjadors, a més d’altres iniciatives. 

La pubilla Claudia Sauret, que aspira a Pubilla de Sitges en l’elecció de Pubilla de Sitges, del proper 20 de setembre a la Societat El Retiro, s’ha mostrat molt emocionada esperant els moments que li esperen per endavant en aquest any de pubillatge.

Text i Fotos: Albert Roca