Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

ELVIA COR

 ELVIA COR

 

Per temes creatius i professionals contactar amb Elvia Cor:
 

 fotos atzavara port sitges

       

  ELVIA COR ELVIA COR ELVIA COR

 

Elvia Cor, nascuda a Barcelona, s'enamora de Sitges fins al punt d'instal·lar a la Blanca Subur, davant del mar, el seu Atelier i residència.
Artista passional i polifacètica, no només és escultora, també pinta, escriu i crea dibuixos experimentant diferents tècniques.
Elvia dibuixava ja de petita, recorda, pintava fins als marges dels llibres de l'escola. Molt jove començarà la seva trajectòria pictòrica. Els seus treballs artístics han estat exposats amb èxit en galeries nacionals i internacionals. Però quan descobreix l'escultura el 2014, es bolca apassionadament i crea una obra amb tanta energia i força que tant públic com critica creuen que és escultora de tota la vida.
L'essència del seu treball artístic és la connexió amb l'ànima, expressar l'energia de l'univers interior que existeix en cada ésser.
"És l'ànima el que m'interessa expressar, hi ha un univers interior ple de llum, únicament visible als ulls de l'amor"

Recentment ha presentat l'escultura i instal·lació artística: "Converses amb Picasso, ànima Creativa" mida natural, a la Llotja de Barcelona i la seva escultura "La meva Frida Kahlo" al Miramar, a Sitges.
I "El lector" instal·lació artística que presentarà en breu a la biblioteca Clarà, antiga casa museu de l'escultor Clarà, a Barcelona.
Recentment, acaba de tornar de dibuixar i realitzar diferents treballs creatius a Dubai, que titula "Arabesc" i exposarà el proper mes d'abril, algunes de les seves millors escultures a Holanda, presentant per primera vegada "La meva Picasso tree" i l'obra sobre pedra marina "Golden Ratio", a la galeria Kortom, Zeist.
Elvia Cor sent gran interès per la geometria sagrada, i l'energia de l'univers que s'expressa en les seves celebrades cargols humanes.
Una frase coincident que ressona en les exposicions de la seva obra
"... Sembla que les seves escultures tenen vida i respiren ..."
Per conèixer la seva trajectòria artística, conferències, entrevistes, notes de premsa en els diferents mitjans i obra completa, Elvia ens convida navegar en el seu oceà personal, un diari virtual del seu mateix nom, on ens mostra els seus processos creatius, escrits i reflexions.
Elvia Cor va estudiar a la Universitat de Blanquerna de Barcelona, retrat a l'Escola lliure de la Mediterrània. Posteriorment va cursar dos postgraus d'escultura a l'escola superior d'art i disseny de Barcelona, Llotja.
Elvia adora viatjar per inspirar-se, prefereix sempre prop del mar.
Ella mateixa ens desvetlla el sentit de la seva obra:
"Una creació és un sentiment per mi i la intenció és generar una emoció que commogui el cor, per nodrir l'ànima i sentir en plenitud que estem vius.
La meva passió diària és crear una escultura de l'ànima creada amb amor.

 

<
Cambiar vista