Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

Club House 27

CLUB HOUSE 27

 


Restaurant cuina moderna i internacional

Adreça: C/Blades 1, Urb. Los Viñedos, 08810 Sant Pere de Ribes

Telefon: 938 964 765

Horari: De Diumenge a Dimecres de 10: 00h a 17: 00h Dijous, Divendres i Dissabtes de 10: 00h a 24: 00h

Club House 27


Club House 27 Club House 27Club House 27Club House 27
 


El nostre restaurant Club House 27 és un lloc de la Mediterrània enmig de la natura, a prop del Parc Natural del Garraf, i només 5 min. de Sitges, i 30 min. des de Barcelona. La seva relaxant atmosfera fa que tothom se senti com a casa.
L'acollidora terrassa compta amb taules rústiques, cadires i bancs, i té capacitat per a 60 hostes. Es podria allotjar un còctel de recepció per a les celebracions especials. A la zona de la terrassa, durant l'estiu hi ha ombra a la terrassa, ia l'hivern posem mantes i escalfadors perquè ningú tingui fred. Els salons conviden al descans per les tardes.
En l'acollidor espai interior hi ha dues habitacions. A l'habitació més petita es poden asseure fins a 40 convidats, és un lloc perfecte per a celebracions privades i reunions.
Disposa de 2 banys, accés al jardí i llum natural. La gran sala té capacitat per a 100 hostes. Disposa d'aire condicionat, 2 banys, i molta llum natural que es filtra a l'interior a través de les finestres situades en 3 de les parets circumdants.
Els més petits són més que benvinguts i tenen la possibilitat de jugar tant a l'interior com l'exterior. A l'estiu hi ha un club de nens tots els diumenges: mentre els nens juguen, es pot gaudir del seu menú o de la seva beguda. 

 

Cambiar vista