Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Gonzalo Romero i Dogny Abre guanyadors del Sanvisens i el Pere Jou, respectivament

13/10/2015

Gonzalo Romero i Dogny Abre guanyadors del Sanvisens i el Pere Jou, respectivament

Gonzalo Romero i Dogny Abre guanyadors del Sanvisens i el Pere Jou, respectivament

Els guanyadors de les dues convocatòries s’han donat a conèixer, dissabte, coincidint amb la inauguració de l’exposició que mostra un recull de les prop de 200 obres presentades als dos certàmens artístics.

Gonzalo Romero amb l’obra Carne comercial és el guanyador del XXIX Concurs de Pintura Sanvisens, i Dogny Abreu amb la peça Llavor el del XIX d’Escultura Pere Jou. Així ho va donar a conèixer, el passat dissabte, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges en un acte que servia per inaugurar l’exposició que mostra un recull de les prop de 200 obres presentades als dos certàmens artístics.

El jurat, format per Sorella Acosta, Núria Corretgé, Artur Duch, Lluís Jou, Anna Monzó, Susanna Portell, Dolors Sanvisens, Francesc Sillué i la regidora de Cultura, Rosa Tubau, ha determinat també els accèssits de les dues convocatòries que han estat per a Viktor Kucheruk en el cas del Sanvisens amb Angustia, i per a Raül Tàpia amb Singularitat en el Pere Jou.

El XXIX Concurs de Pintura Sanvisens ha rebut 141 obres, de les quals 58 han estat preseleccionades, el que representa un 41’13% del total. 46 han estat les obres presentades a la XIX edició del Concurs d’Escultura Pere Jou, de les quals han estat seleccionades 36, el 82’14%. La procedència dels artistes és variada, però principalment són artistes catalans, valencians i d’altres localitats com Sevilla o Osca.