Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La Flama del Correllengua arriba a Sitges

La Flama del Correllengua arriba a Sitges

Galeria Fotogràfica del acte

correllengua 2016

Concerts, llibres i un sopar popular acompanyaran l’arribada de la flama a la vila aquest dissabte a l’Escorxador a partir de les set de la tarda.

La Flama del Correllengua, la mobilització per la llengua i la cultura catalana, arriba aquest dissabte a Sitges amb una aposta lúdica, festiva i participativa, i per retre homenatge a la periodista i escriptora Montserrat Roig coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort.

La programació a Sitges inclou l'arribada de la Flama i lectura del manifest a càrrec de la periodista sitgetana, Rita Marzoa, a L'Escorxador a les set de la tarda. També hi haurà venda de llibres, cançons i un concert amb Feliu Ventura i Xavi Sardà.

L'Escorxador, a més, acollirà un sopar popular. Els tiquets es poden comprar a l'Ateneu, La Placeta i Janio's Bar. Després del sopar, a les onze de la nit, s'oferirà un concert a càrrec de Les Absentes i Marcel i Isma.

El Correllengua a la vila està organitzat per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana CAL i l'Ateneu Popular de Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, per presentar la cultura catalana com a innovadora, integradora i desacomplexada, i reivindicar la unitat i l’oficialitat de la llengua.