Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Festa Major Campdàsens 2018

Festa Major Campdàsens 2018

1 de Juliol 2018

Festa Major Campdàsens 2018

Cada primer diumenge de Juliol, els Amics del Garraf organitzen la Festa Major de Campdàsens amb el patrocini del Ajuntament de Sitges.

El programa d’actes que es duu a terme inclou els següents actes oficials:

A dos quart de nou: SANTA MISSA a la capella de Campdàsens
Sortida de Missa. Actuació de la Colla Vella de Bastoners i l’Escolla de Grallers de Sitges
Tradicional venda de les herbes del Garraf i de records de la festa
10:00h Sortida cap a Can Lluçà
Esmorzar de Germanor, amb Cremat per a tothom preu esmorzar: 20 euros
Acte Cultural, Pregó de la festa a carrec de Elena Martínez Gay i lectura de la poesia escrita per aquesta diada Recital del Vers ‘Vincles’ Vinyet Duran Ferrer
Actuació de Bastoners i de Grallers

Festa Major Campdàsens 2017

Galeria Fotogràfica

festa major campdasens

Avui gracies al "Amics del Garraf" hem pogut gaudir de la Festa Major de Capdàsens amb pregó a càrrec de Lluís Jou i Mirabent i lectura del poema "Campdàsens, amb una mirada a Les Àguiles" de Vinyet Panyella. tambè ha hagut un sorteig del quadre original de la portada del programa, cedit gentilment per la seva autora Núria Corretgé i les actuacions de la Colla Vella de Bastoners, acompanyats pels grallers de La Sitja i del Ball de Cintes de l'APBS, amb la seva colla de grallers.

Campdàsens celebra l’aplec anual aquest diumenge

campdasensLa celebració, aquest diumenge 3 de juliol, inclou els actes tradicionals com la Santa Missa, l’actuació de balls populars, la lectura del pregó de Núria Aixa i el sorteig del quadre que il·lustra la portada del programa, obra d’Elena Martínez.

Campdàsens ho té tot a punt per a l’inici de l’aplec anual que organitzen els Amics del Garraf, aquest diumenge 3 de juliol.

La Santa Missa que oficiarà Mossèn Josep Pausas, rector de Sitges i Garraf, a dos quarts de nou del matí, obrirà els actes i serà en sufragi dels traspassats Josep Maria Díaz i Ramon Eroles, habituals col·laboradors de la celebració. Un cop finalitzat l’acte religiós, actuarà la colla vella de Bastoners acompanyada dels grallers de La Sitja, que aquest any commemoren el desè aniversari de la seva creació. El Amics del Garraf instal·laran la tradicional tauleta de venda de les herbes del Garraf, on es podran adquirir recordatoris de la celebració i els números per al sorteig del quadre original de la portada del programa, que ha realitzat l’artista Elena Martínez Gay.

La programació continuarà a Can Lluçà, on hi haurà l’esmorzar de germanor i l’acte cultural folklòric que comptarà amb la lectura del pregó, a càrrec de Núria Aixa i Casas, i del poema Festa de cor petit de Mary Paz Talegón. Acte seguit serà el torn dels balls populars. Tornarà a repetir la Colla Vella de Bastoners amb els grallers de la Sitges i s’incorporarà la colla infantil del Ball de Gitanes de l’Agrupació de Balls Populars amb la seva colla de grallers.

Durant l’aplec es podrà visitar el Maset de Campdàsens.