Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Festa de la verema Sitges 2017

27/09/2017

L’actor Peter Vives serà el pregoner de la 56a Festa de la Verema de Sitges

Galeria Fotogràfica

verema sitges 2017

La celebració inclourà l’11a Mostra de Vins, que tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre.

Sitges celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre la 56 edició de la Festa de la Verema, una de les celebracions més tradicionals del calendari festiu local. La festa tornarà a coincidir amb el Festival de Cinema, un esdeveniment de referència internacional per sumar sinergies. L’actor català Peter Vives és l’encarregat de pronunciar el pregó de la Verema amb el que es donarà el tret de sortida oficialment a la celebració. L’acte serà dissabte 7 d’octubre a les set de la tarda al Saló d’Or del Palau Maricel.
L’intèrpret, conegut per les sèries de televisió La Riera, Nit i Dia, El tiempo entre costuras, ha format part del repartiment de pel·lícules com Mil coses que faria per tu o el film de ciència-ficció Eva de Kike Maillo, que l’any 2011 va inaugurar el Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
La Festa de la Verema ha consolidat l’apartat dedicat als infants i el programa d’actes començarà precisament dissabte 7 d’octubre a les 12 del migdia amb l’activitat Viu la Vinya, adreçada als nens i nenes de 3 a 11 anys que tindrà lloc a la carpa de tastos a la Plaça de la Fragata. Aquesta proposta, organitzada per la fundació Mas Albornà amb la col·laboració de Cellers Torres, busca mitjançant tallers i activitats educatives, apropar la vinya, les tradicions, la sostenibilitat i la cura del medi ambient als més petits.

A la mateixa hora, s’obrirà la 11a Mostra de Vins amb un gran nombre de cellers i activitats durant tot el cap de setmana.

La programació d’actes continuarà diumenge 8 d’octubre i els plats forts de la darrera jornada seran el premsat del primer most, el 39è Concurs de Trepitjadors de raïm presentat novament per l’actor català Pep Plaza, el pesat de la Pubilla i l’Hereu amb el seu equivalent en vi i la inauguració de la font del vi.

La tradicional Festa de la Verema de Sitges està organitzada per l’Ajuntament de Sitges i Foment de Sitges amb el patrocini de Cellers Torres.


11a Mostra de Vins
La Mostra de Vins, integrada en el marc de la Festa de la Verema, s’instal·larà els dies 7 i 8 d’octubre a la Plaça de la Fragata de dotze del migdia a dos quarts de quatre de la tarda i de cinc de la tarda a onze de la nit (dissabte) i de dotze del migdia a dos quarts de quatre de la tarda i de cinc de la tarda a nou de la nit (diumenge).

En el marc de la Mostra de Vins es comptarà amb una representació de vins i caves de cellers de Sitges, el Garraf i el Penedès complementats amb estands de formatges i coques per acompanyar el vi. Entre els 18 expositors que es podran veure a la Mostra
hi haurà el Cellers Torres al costat d’una variada selecció de cellers com els 13 cellers que conformen La Carretera del Vi entre els quals hi ha l’Hospital Sant Joan Baptista, que promocionarà la Malvasia de Sitges. La Carretera del Vi és la wine road que uneix Sitges amb Vilafranca del Penedès i Sant Martí Sarroca.

A la carpa de Tastos situada també a la plaça de la Fragata dissabte 7 d’octubre de set a vuit de la tarda es podrà fer una petita degustació a càrrec de 3 restaurants membres del Club de Tast amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges. En aquest espai també es comptarà novament amb un apartat musical pensat per a tots els públics amb sessions de DJ o les tradicionals havaneres.

L’onzena Mostra de Vins, organitzada per Foment de Sitges l’Ajuntament de Sitges i compta també amb el patrocini de Cellers Torres


Programa de la 56a Festa de la Verema de Sitges
11a Mostra de Vins de Sitges

DISSABTE 7 D’OCTUBRE

Carpa de tastos a la Plaça de la Fragata, 12.00 a 14.00 h.
Activitat infantil “Viu la Vinya”. Per a infants de 3 a 11 anys.

Plaça de la Fragata, 12.00 a 15.30 h i de 17.00 a 23.00 h.
Mostra de Vins.

Carpa de tastos a la Plaça de la Fragata, 19.00 a 20.00 h
Tast/Maridatge a càrrec del Gremi d’Hostaleria de Sitges.

Saló d’Or del Palau Marciel, 19:00 h
Pregó de la Verema a càrrec de Peter Vives

Plaça de la Fragata, 20.00 a 23.00 h.
Sessió de música a càrrec de DJ Jordi Vilella&friends.


DIUMENGE 8 D’OCTUBRE

Des del Parc de Can Robert, 10.00 h.
Sortida de les pubilles i hereus per anar a la Plaça del Baluard.

Plaça del Baluard, 10.45 h.
Premsat del primer most.

Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, 11.00 h.
Oferiment del primer most a l’Eucaristia.

Plaça de la Fragata , 12.00 a 15.30h i de 17.00 a 21.00 h.
Mostra de Vins.

Club Nàutic de Sitges, 12:00 h
13ª Regata de Patí Català “Trofeu Torres Festa de la Verema”.

Plaça de la de la Fragata, 12.30 h.
Presentat per Pep Plaza 39è Concurs de trepitjadors de raïm.

Tot seguit,
Pesat de la Pubilla i l’Hereu amb el seu equivalent en vi i inauguració de la font del vi que romandrà oberta fins les 14.30h.

Plaça de la Fragata, 17:00 a 19:00 h.
Sessió de música a càrrec de DJ Jordi Vilella&friends.

Plaça de la Fragata, 19.00 h
Cantada d’havaneres a càrrec del Grup Xató amb cremat de brandi Torres.

Carpa de tastos a la Plaça de la Fragata, 19.00 a 20.00 h
Tast de la Carretera del Vi.


29/09/2016

Sitges celebra la 55a edició de la Festa de la Verema

Galeria Fotogràfica

verema sitges 2016

festa verema sitges 2016Un dels plats forts de la celebració és la Mostra de Vins que tindrà lloc els dies 8 i 9 d’octubre i que aquest any complirà 10 anys.

Sitges ja ho té tot a punt per acollir la 55a edició de la Festa de la Verema, una de les festes amb més tradició del calendari festiu local. El programa d’actes, que es concentrarà principalment a la plaça de la Fragata, començarà el dissabte 8 d’octubre amb el concurs de dibuix obert per a totes les edats.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, explica que “com ja s’ha pogut veure en els darrers anys la Festa de la Verema arriba de nou coincidint amb un dels esdeveniments més importants i de referència internacional com és el Festival de Cinema. Per tant, estem conjugant diferents elements com són la cultura i la tradició. Estem convençuts, per tant, que Sitges serà aquests dies un important pol d’atracció per a molts sectors”.

Posteriorment, s’obrirà la Mostra de Vins que aquest any arriba a la desena edició i ho fa amb un gran nombre de cellers i activitats en un cap de setmana, on Sitges s’omplirà d’amants del vi i el cinema. I és que de nou la Festa de la Verema torna a coincidir amb el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

La Festa s’inaugurarà oficialment el dissabte, al Saló d’Or del Palau Maricel, a les 8 del vespre, amb la lectura del pregó de la Verema que enguany anirà a càrrec de l’actriu Assumpta Serna.


10a Mostra de Vins

La Mostra de Sitges s’instal·larà al Passeig de la Ribera, a la zona del Racó de la Fragata, de 12 a 15.30h i de 17 a 23h (dissabte), i de 12 a 15.30h i de 17 a 21h (diumenge). La Mostra de Vins comptarà amb una destacada fira de vins i caves de cellers de Sitges, del Garraf i del Penedès, complementats per estands de formatges i coques per acompanyar el vi. A la sala de tast s’hi realitzaran activitats per a tots els públics, destacant la col·laboració iniciada l’any passat amb el Club de Tast de Sitges, una presentació de La Carretera del Vi o l’activitat infantil “Viu la Vinya”, que per primer cop se celebrarà a Sitges. També hi haurà un apartat musical pensat per a tots els públics, amb sessions de DJ, de chill-out o les tradicionals havaneres. Entre els expositors que es podran veure a la Mostra hi haurà un estand conjunt dels 12 cellers que conformen La Carretera del Vi, la wine road, que uneix Sitges amb Vilafranca i Sant Martí. També hi haurà un estand dedicat exclusivament als caves premium (reserva i gran reserva), de la mà de Pimecava, l’associació de petits i mitjans elaboradors de cava, que presentaran una variada selecció de diferents cellers.

La Sala de Tast s’inaugurarà el dissabte 8 a les 12h amb l’activitat infantil “Viu la Vinya”, organitzada per la fundació Mas Albornà amb la col·laboració de Cellers Torres, que busca, mitjançant tallers i activitats educatives, apropar la vinya, les tradicions, la sostenibilitat i la cura del medi ambient als més petits. El dissabte a les 19h serà el torn del Club de Tast de Sitges, que oferirà un maridatge dels restaurants Esmarris-Dolce Sitges, Marenostrum, Los Vikingos i La Nansa, amb vins de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges i de Cellers Torres. L’acte servirà per presentar les jornades Tasta Sitges que es duran a terme durant el mes d’octubre en diferents restaurants de Sitges. El diumenge a les 12h hi haurà el tradicional concurs de trepitjadors de raïm, i a les 19h es presentarà La Carretera del Vi, la primera “wine road” de l’estat, que va de Sitges a Sant Martí Sarroca passant per Vilafranca.

La desena Mostra de Vins de Sitges, integrada en la tradicional Festa de la Verema de Sitges, que enguany arriba a la cinquanta-cinquena edició, està organitzada per l’Ajuntament de Sitges i Foment de Sitges amb el patrocini de Cellers Torres. 

Programa de la Festa de la Verema

DISSABTE 8 D’OCTUBRE

Mostra de Vins.
Plaça de la Fragata, 12.00 a 15.30 h i de 17.00 a 23.00 h.

Activitat infantil “Viu la Vinya”. Per a infants de 3 a 11 anys.
Carpa de tastos a la Plaça de la Fragata, 12.00 a 14.00 h.

Maridatge Tasta Sitges a càrrec del Club de Tast Sitges.
Carpa de tastos a la Plaça de la Fragata, 19.00 a 20.00 h Maridatge Tasta Sitges a càrrec del Club de Tast Sitges.

Pregó de la Verema a càrrec de l’actriu Assumpta Serna.
Al Saló d’Or del Palau Maricel, 20.00 h.

Sessió de música a càrrec de DJ Jordi Vilella&friends.
Plaça de la Fragata, 20.00 a 23.00 h.


DIUMENGE 9 D’OCTUBRE

Sortida de les pubilles i hereus per anar a la Plaça del Baluard
Des del Parc de Can Robert, 10.00 h. .

Premsat del primer most.
Plaça del Baluard, 10.45 h.

Oferiment del primer most a l’Eucaristia.
Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, 11.00 h.

Mostra de Vins.
Plaça de la Fragata , 12.00 a 15.30h i de 17.00 a 21.00 h.

12ª Regata de Patí Català “Trofeu Torres Festa de la Verema”
Club Nàutic de Sitges, 12:00 h

Presentat per Pep Plaza 38è Concurs de trepitjadors de raïm.
Plaça de la de la Fragata, 12.30 h.

Tot seguit, Pesat de la Pubilla i l’Hereu amb el seu equivalent en vi i inauguració de la font del vi que romandrà oberta fins les 14.30h.

Sessió de música a càrrec de DJ Jordi Vilella&friends.
Plaça de la Fragata, 17:00 a 19:00 h.

Cantada d’havaneres a càrrec del Grup Xató amb cremat de brandi Torres.
Plaça de la Fragata, 19.00 h

Tast de la Carretera del Vi
Carpa de tastos a la Plaça de la Fragata, 19.00 a 20.00 h


Participants de la Mostra de Vins:

Cellers Torres
Torres Chile
Jean Leon
7 Magnífics
Mas Bertran (estand La Carretera del Vi)
Rovellats (estand La Carretera del Vi)
Parés Baltà (estand La Carretera del Vi)
Colet Clàssic Penedès (estand La Carretera del Vi)
Cellers Torres (estand La Carretera del Vi)
MasTinell (estand La Carretera del Vi)
Bodegues Pinord (estand La Carretera del Vi)
Torreblanca – Grimau (estand La Carretera del Vi)
Finca Viladellops (estand La Carretera del Vi)
Torre del Veguer (estand La Carretera del Vi)
Clos Lentiscus (estand La Carretera del Vi)
Puig Batet (estand La Carretera del Vi)
Espai Cava Premium (Pimecava)
Finca Valldosera
Maset del Lleó
Hospital Sant Joan Baptista
Fundació Ave Maria
Formatgeria de Sitges
Forn Franquesa

PROGRAMA 54ª FESTA DE LA VEREMA DE SITGES I 9ª MOSTRA DE VINS DE SITGES


DISSABTE 10 D’OCTUBRE

Plaça de la Fragata, 11 - 13:00 h
Concurs de dibuix

Passeig de la Ribera, de 12 a 15.30h i de 17 a 22h
Mostra de Vins

Galeria Fotogràfica

inauguracio mostra de vins verema sitges 2015

Sala de Tast de la Mostra de Vins, 12h
Maridatge Tasta Sitges a càrrec del Club de Tast Sitges

Sala de Tast de la Mostra de Vins, 19.30h
Masterclass de cocteleria

Al Saló d’Or del Palau Maricel, 20h
Pregó de la Verema a càrrec de l’actriu Pastora Vega

Galeria Fotogràfica

prego verema sitges 2015

Espai Chill-Out de la Mostra de Vins, 20h
Sessió de DJ a càrrec de Jordi Vilella&friends

DIUMENGE 11 D’OCTUBRE

Passeig de la Ribera, de 12 a 15.30h i de 17 a 22h
Mostra de Vins

Des del Parc de Can Robert, 10.00 h
Sortida de les pubilles i hereus per anar a la Plaça del Baluard.

Plaça del Baluard, 10.45 h
Premsat del primer most

Galeria Fotogràfica

premsat del primer most verema sitges 2015

Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, 11.00 h
Oferiment del primer most a l’Eucaristia

Plaça de la de la Fragata 12.30 h
Presentat per Pep Plaza
37è Concurs de trepitjadors de raïm

Galeria Fotogràfica

concurs de trepitjadors de raim verema sitges 2015

Club Nàutic de Sitges 13:00 h
11ª Regata de Patí Català “Festa de la Verema”

Tot seguit,
Pesat de la Pubilla i l’Hereu amb el seu equivalent en vi
Inauguració de la font del vi que romandrà oberta fins les 14.30h

Plaça de la Fragata a les 19.00 h
Cantada d’havaneres amb cremat de brandi Torres

Sala de Tast de la Mostra de Vins, 19h
Vins i formatges

Espai Chill-out de la Mostra de Vins, 20h
Sessió de DJ a càrrec de Jordi Vilella&friends

DILLUNS 12 D’OCTUBRE

Passeig de la Ribera, 12 a 15.30h i de 17 a 20h
Mostra de Vins

Sala de Tast de la Mostra de Vins, 13h
Tast de Vins Torres

Sala de Tast de la Mostra de Vins, 18.30h
Tast de Vins Jean Leon 

L’actriu Pastora Vega, Pregonera de la Festa de la Verema

El pregó és un dels actes centrals de la 54ª Festa de la Verema, que coincideix amb el primer cap de setmana del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya.

La popular actriu, Pastora Vega, coneguda per la seva trajectòria professional en el món del cinema, la televisió i el teatre, serà la Pregonera de la Verema, en l'acte que acollirà el Palau Maricel, el dissabte 10 d'octubre, a les 20 hores. D'aquesta manera Foment de Turisme, organitzador de la Verema, recupera un indret emblemàtic que ja havia acollit la lectura del Pregó en edicions anteriors. Aquest serà el tret de sortida de la 54ª Festa de la Verema que, seguint la línia de les darreres edicions, potencia el número d'activitats dirigides a tots els públics, amb actuacions musicals o el Concurs de Dibuix.

Els actes més esperats i tradicionals i que aixequen una major expectació a nivell popular són el Premsat del Primer Most, el Concurs de Trepitjadors, i el Pesat de la Pubilla i l'Hereu de Sitges, amb el seu equivalent en vi, amb ampolles Torres. Paral·lelament, del 10 al 12 d'octubre, la Fragata acull la Mostra de Vins, que aquest any amplia a tres el número de dies de la Fira. Tant la Festa de la Verema com la Mostra de Vins coincideixen amb els primers dies de celebració del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, i estan patrocinades per Cellers Torres.

Aquesta edició, a més de comptar amb l’Hereu i la Pubilla de Sitges 2015, Daniel Martínez i Maria Luís, també participarà a la Festa de la Verema el recentment proclamat Hereu de Catalunya, el sitgetà Josep Van Gorkom. 

Una Mostra de Vins de Sitges “de pel·lícula” 

Sitges acull una nova edició de la Mostra de Vins del 10 al 12 d’octubre. Aquest any, el Pregó de Verema anirà a càrrec de l’actriu Pastora Vega. 

La Mostra de Vins de Sitges, que enguany arriba a la seva novena edició, se celebrarà del 10 al 12 d’octubre, amb un gran nombre de cellers i activitats en un cap de setmana llarg, on Sitges s’omplirà d’amants del vi i de cinema, coincidint amb el cap de setmana inaugural del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. 

La Mostra, que està integrada en la tradicional Festa de la Verema, s’instal·larà al Passeig de la Ribera, al Racó de la Fragata, de 12 a 15.30h i de 17 a 22h (dissabte i diumenge), i de 12 a 15.30h i de 17 a 20h el dilluns dia 12. 

Enguany torna la Sala de Tast amb un ampli programa d’activitats que inclou maridatges amb la col·laboració del Club de Tast Sitges, masterclass de cocteleria creativa, degustacions de formatge i vi a càrrec de Xerigots, i tastos de vins Torres i Jean Leon, entre altres propostes. La Sala de Tast s’inaugurarà el dissabte a les 12h amb un maridatge del restaurant Esmarris-Dolce Sitges i el restaurant Los Vikingos, amb vins de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges i de Cellers Torres. L’acte servirà per presentar les jornades Tasta Sitges que es portaran a terme el mes d’octubre en diferents restaurants de la vila. 

En una aposta per oferir activitats i experiències al llarg de tot el cap de setmana, a la fira es podrà gaudir de sessions de DJ de la mà de Jordi Vilella, experiències efímeres (màgia, bellesa,...), una zona chill-out, photocall i un gran nombre d’activitats que complementaran una fira de vins i caves amb més de vint-i-cinc cellers de Sitges, del Garraf i del Penedès, i estands d’alimentació per acompanyar les degustacions. 

La Mostra de Vins comptarà amb la presència dels vins dels 7 Magnífics a l’estand de Cellers Torres; l’estand conjunt dels 12 cellers que conformen la recentment inaugurada Carretera del Vi (la wineroadque uneix Sitges amb Vilafranca i Sant Martí Sarroca); i un estand amb 7 cellers micro-elaboradors, que presentaran els seus vins i escumosos de petitíssim tiratge. 

La novena Mostra de Vins de Sitges, integrada en la tradicional Festa de la Verema de Sitges, que enguany arriba a la cinquanta-quatrena edició, està organitzada per Turisme de Sitges amb el patrocini de Cellers Torres. Aquest any, el Pregó de la Verema anirà a càrrec de l’actriu Pastora Vega. 

Els participants a la Mostra de Vins de Sitges són: 

Cellers Torres
Torres Chile
Jean Leon
7 Magnífics
Mas Bertran (estand La Carretera del Vi)
Rovellats (estand La Carretera del Vi)
Parés Baltà (estand La Carretera del Vi)
Colet Clàssic Penedès (estand La Carretera del Vi)
Cellers Torres (estand La Carretera del Vi)
MasTinell (estand La Carretera del Vi)
Bodegues Pinord (estand La Carretera del Vi)
Torreblanca – Grimau (estand La Carretera del Vi)
Finca Viladellops (estand La Carretera del Vi)
Torre del Veguer (estand La Carretera del Vi)
Clos Lentiscus (estand La Carretera del Vi)
Puig Batet (estand La Carretera del Vi)
Can Gallego Viticultors (estand micro-elaboradors)
Vins de Foresta (estand micro-elaboradors)
Can Pascual (estand micro-elaboradors)
Vinyes Singulars (estand micro-elaboradors)
Esteve i Gibert (estand micro-elaboradors)
Costa d’Or (estand micro-elaboradors)
Can Vich (estand micro-elaboradors)
Maset del Lleó
Hospital Sant Joan Baptista
Fundació Ave Maria
Formatgeria de Sitges
Forn Franquesa


/>

53ª FESTA DE LA VEREMA
DEDICADA A NORUEGA
4, 5 D’OCTUBRE DE 2014


PROGRAMA FESTA DE LA VEREMA SITGES 2014


DISSABTE 4 D’OCTUBRE

Passeig de la Ribera, 12.00h. a 22.00h.
Mostra de Vins

Galeria Fotogràfica

inauguracio mostra de vins verema sitges 2014

Plaça de La Fragata, 18.00 h
Pregó de la Verema a càrrec de l’actriu Sílvia Marsó.

Galeria Fotográfica

prego de la verema sitges 2014

Berenar  de les Pubilles I Hereus a la Seu de la Penya Espanyolista

Galeria Fotográfica

berenar de les pubilles i hereus a la penya espanyolista de sitges

 

DIUMENGE 5 D’OCTUBRE

Passeig de la Ribera, 12.00h. a 22.00h.
Mostra de Vins

Des del Parc de Can Robert, 10.00 h
Sortida de les pubilles i hereus per anar a la Plaça del Baluard.

Plaça del Baluard, 10.45 h
Premsat del primer most.

Galeria Fotogràfica

Primera Premsada Verema Sitges 2014

Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, 11.00 h
Oferiment del primer most a l’Eucaristia.

Plaça de la de la Fragata 12.30 h
Presentat per Pep Plaza
36è Concurs de trepitjadors de raïm.

Tot seguit,
Pesat de la Pubilla i l’Hereu amb el seu equivalent en vi.
Inauguració de la font del vi que romandrà oberta fins les 14.30 h

Galeria Fotogràfica

concurs de trepitjadors Verema Sitges 2014

Plaça de la Fragata a les 19.00 h.
Cantada d’havaneres a càrrec del Grup Xató amb cremat de brandi Torres.

 

Sitges celebra aquest cap de setmana la 53a Festa de la Verema 


La Festa aquest any està dedicada a Noruega. Entre les novetats, no només es pesa la Pubilla de Sitges sinó que per primera vegada es pesa l’Hereu. Aquesta edició, la Festa es concentra en un cap de setmana i la Mostra de Vins obrirà durant tot el dia.

L’actriu Sílvia Marsó serà l’encarregada d’obrir la 53ª Festa de la Verema de Sitges amb la lectura del pregó en una convocatòria, oberta a tot el públic, que tindrà lloc el dissabte 4 d'octubre, a les 18 hores, a la plaça de La Fragata. La festa finalitzarà diumenge amb una cantada d'havaneres de la mà del Grup Xató, a partir de les 19 hores. 

Els actes centrals de la Festa de la Verema continuaran diumenge amb les Pubilles com a protagonistes. A les 10.00 del matí, les Pubilles iniciaran el seu camí des del Parc de Can Robert fins al Baluard. A les 10.45 hores faran l'oferiment del primer most a l'Eucaristia a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Tot seguit, a partir de les 12.30 hores, un dels actes més populars de la Festa, el 36è Concurs de trepitjadors de raïm, que presentarà un any més Pep Plaza. Un cop s'hagi donat a conèixer el grup guanyador del concurs, es pesarà la Pubilla de Sitges 2014, Nadia Viana, i aquest any com a gran novetat es pesarà també el primer Hereu de Sitges, Josep Van Gorkom. 

La festa de la Verema i la Mostra de Vins estan organitzades per Foment de Turisme de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sitges, Bodegues Torres i D.O. Penedès. 

Mostra de Vins 

Una vintena de cellers participen a la 8ª Mostra de Vins, que aquest any amplia el seu horari i obrirà durant tot el dia. La Mostra, instal•lada al Passeig de la Ribera, s'inaugura dissabte a les 12.30 hores amb la presència de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; del regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, Ignasi Garrigó; la presidenta de Foment de Turisme de Sitges, Maria Marín; les Pubilles 2014, i representants de la Casa Torres i de DO Penedès. 

A la Mostra es donaran a conèixer una vintena de cellers i elaboradors de diferents productes gastronòmics i vitivinícoles. Els productes amb denominació d'origen Penedès i els elaborats al Garraf tindran un paper destacat en aquest espai que funcionarà durant tot el cap de setmana, de les 12 hores a les 22 hores. Les persones interessades en visitar la mostra de vins, poden adquirir 3 tipus de tiquets.

- 7€ = 3 consumicions + copa
- 4€ = 2 tiquets de repetició. És a dir 2 consumicions sense copa
- 2€ = Tiquet gastronòmic 

Els Cellers participants a la Mostra són: 

Miguel Torres
Torres Chile
Jean Leon
Torre del Veguer (estand viticultors del Massís del Garraf)
Can Ramon Viticultors del Montgros (estand viticultors del Massís Garraf)
Finca Viladellops (estand viticultors del Massís del Garraf)
Finca Valldosera (estand viticultors del Massís del Garraf)
Can Ràfols dels Caus (estand viticultors del Massís del Garraf)
Maset del Lleó
Hospital de Sant Joan Baptista
Can Gallego viticultors (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Esteve i Gibert (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Vins de Foresta (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Can Pasqual (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Masia Torreblanca (Estand Pimecava)
Grimau (Estand Pimecava)
Cava Guilera (Estand Pimecava)
Bolet (Estand Pimecava)
D.O Penedès (vins i escumosos de 16 cellers) 

Estands d’alimentació: 

Formatgeria de Sitges
Forn Franquesa


13/10/2013

Concurs de trepitjadors i pesada de la Pubilla

verema sitges 2013

verema sitges 2013

En el tradicional concurs de trepitjadors de raïm els guanyadors h'an estat el grup del Casino Prado, els segons el grup de la Jove de Sitges i els tercers el grup eva's. El acte ha comptat amb la locució de Pep Plaza que ha fet l'acte molt divertit. Després s'ha fet la pesada de la Pubilla i bodegues Torres l'hi ha donat el seu pes en ampolles de vi en total 48 ampolles. 

13/10/2013

Les colles abans del concurs de trepitjadors

verema sitges 2013

verema sitges 2013

Les colles preparan-se per trepitjar el raïm i guanyar el concurs

13/10/2013

Primera premsada

festa verema sitges 2013

verema sitges 2013

A la festa de la verema s'ha fet el primer premsat i s'ha ofert el primer most a la eucaristia.

12/10/2013

Pregó de la Verema

verema sitges 2013

verema sitges 2013

Aquest any el pregó de la verema ha estat a carrec de l'actriu Veronica Forque.

 

12/10/2013

Berenar de les Pubilles a la Penya Espanyolista de Sitges

festa de la verema sitges 2013

verema sitges 2013

Com cada any la Penya Espanyolista de Sitges ha convidat a les Publilles a un berenar per que les pubilles agafin força per la Verema.

11/10/2013

Inauguració de la mostra de vins

 verema sitges 2013

verema sitges 2013

Aquesta tarda s'ha inaugurat la mostra de vins de la Festa de la Verema. Les pubilles, el president del Foment Toni Marin, el Tinent d'Alcalde el Sr. Ignasi Garrigo, la representant de Torres Vinyet Almirall, la regidora Vinyet Lluis han inaugurat la 7º Mostra de vins.

Després de tallar la cinta inaugural han passejat pels estand per conèixer els productes. Diferents bodegues estan present en aquesta mostra on també podem trobar productes per menjar com formatges i dolços.

Aquesta mostra es podrà gaudir dissabte i diumenge de 12 a 15 i de 17 a 22h  

52ª FESTA DE LA VEREMA

DEDICADA A BISCAIA

11, 12 i 13 D’OCTUBRE DE 2013

PROGRAMA

DIVENDRES 11 D’OCTUBRE

________________________________

Mostra de Vins

Passeig de la Ribera, 18.00-22.00 h

Jazz

Plaça de la Fragata, 20.30 h

DISSABTE 12 D’OCTUBRE

_________________________________

Mostra de Vins

Passeig de la Ribera, 12.00-15.00 i de 17.00-22.00 h 

Pregó de la Verema a càrrec de Verònica Forqué.

Plaça de La Fragata, 20.30 h 

Cantada d’havaneres  a càrrec del Grup Xató amb cremat de brandi.

Plaça de la Fragata a les 22.00 h.


DIUMENGE 13 D’OCTUBRE

___________________________________

Mostra de Vins

Passeig de la Ribera, 12.00-15.00 i de 17.00-22.00 h  

Sortida de les pubilles per anar a la Plaça del Baluard.

Des del Parc de Can Robert, 10.00 h

Premsat del primer most.

Plaça del Baluard, 10.45 h 

Oferiment del primer most a l’Eucaristia.

Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, 11.00 h 

35è Concurs de trepitjadors de raïm.

Presentat per Pep Plaza 

Plaça de la de la Fragata 12.30 h

Tot seguit,

Pesat de la Pubilla amb el seu equivalent en vi

Inauguració de la font del vi que romandrà oberta fins les 14.00 h

Club Nàutic Sitges, a les 13.00 h IX Regata de Patí Català.