Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Avui comença la festa de barri de La Marina d’Aiguadolç

27/08/2016

Festa del Barri de La Marina d'Aiguadolç

Galeria Fotogràfica

festa la marina aiguadolç

La Marina d'Aiguadolç, un barri on 159 families gaudeixen aquest dies de la seva festa amb activitats ludiques per els mes petits i també pels grans, amb concursos i tallers de dibuix, inflables, concurs de truites i ping pong, sopar de germanor entre altres activitats.

El barri de la Marina d'Aiguadolç es va crea a l'any 1992 i ha anat creixent amb el temps, a l'inici era un lloc de segona residencia i avui en día es un barri on hi ha residents durant tot l'any encara que es a l'epoca estival quan hi ha mes gent.

La regidora de promocio económica Turisme i platges Aurora Carbonell i el proper nou regidor Eduard Terrado han assistit avui i han escoltat les queixes dels residents sobre l'estat de la platja d'aguadolç  i han dit que aquest any ja no es pot fer res però de cara a l'any vinent s'hauran de pendre messures per millorar l'estat d'aquest platja.

26/08/2016

Avui comença la festa de barri de La Marina d’Aiguadolç

festa la marina aiguadolç

Avui divendres 26 i demà dissabte 27 el barri celebrarà la seva festa amb activitats per a tota la família.

Els veïns de La Marina de l’Aiguadolç organitzen una nova edició de la seva festa de popular el proper cap de setmana. El programa d’actes començarà amb un campionat de ping pong i un torneig de tennis. També tindrà lloc un taller de pintura infantil al local de l’associació de veïns.
L’endemà la jornada arrencarà amb la inauguració de l’exposició de pintura i de fotografia al local. Tornaran a tenir un protagonisme especial les activitats esportives amb la segona edició de l’aquatló, classes de zumba i campionats de futbol i de bàsquet. També tindrà lloc el concurs de truites on es podran demostrar les dots culinàries de cada participant. El dia es tancarà amb el tradicional sopar de germanor i el ball de fi de festa.
Per participar a les diferents activitats, cal inscriure’s prèviament a les oficines de l’administració on es pot trobar tota la informació de les diferents activitats i competicions, i al bar de la piscina es pot reservar lloc al sopar-ball de cloenda de les festes.

Programa de les activitats

Divendres 26

16:30 Campionat de ping-pong
18:00 Campionat de tennis
18:00 Taller de pintura infantil

Dissabte 27

10:00 Inauguració de l’exposició de pintura i fotografia al local
10:00 II Aquatló “Olimpíades La Marina”
13:00 Màster class de zumba
13:45 Gran concurs de truites
16:15 Olimpíades “La Marina” (nous jocs !!)
17:30 Campionat de futbol
18:45 Campionat bàsquet – inscripció per equips de 3 jugadors
20:00 Lliurament de premis i macro-sorteig de regals
21:30 Sopar germanor
23:00 Ball fi de festa amb DJ resident Sardà