Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Fem-ho junts per la infancia

16/09/2017

Fem-ho junts per la infancia

Galeria Fotogràfica

fem ho junts per la infancia sitges 2017

fem ho junts per la infancia

El 16 de setembre ens trobem per lluitar pels drets de la infància a partir d'una jornada solidaria, lúdic festiva. Un dia ple d'activitats que s'organitzen amb la colaboració de diferents entitats i negocis del municipi de Sitges, activitats no només per infants si no per a tota la família!

Entre les activitats ens trobaríem amb tenis en cadira de rodes, espectacles de dança, taller de castells, música en directe i un gran dinar popular!
Les jornades es realitzen amb un objectiu molt clar: aconseguir recursos pel projecte inclusiu Tots fem Rugby del Club de Rugby de Sitges. Com a segon objectiu, ens trobariem amb la recaptació de fons per a l’associació Las historias de Sofía, per a desenvolupar projectes com el dels comptes infants o els espais cardioprotegits.

L'entrada a l'esdeveniment i la participació de les activitats es totalment gratuïta, per tal de poder garantir l’accessibilitat de tothom.

Reivindicar per últim que aquesta jornada solidaria per la infància no seria possible sense les entitats que ens han donat suport: Fundación Cruyff, Taula del Tercer Sector, Fundació Jeb Andrew, Associació AFANOC - Nens amb Càncer, AMIS, Asoc.Sociocultural Tevisitotefelicito, Fundació La Granja de Sitges, Creu Roja Sitges, AACIC CorAvant, ACADIP, Colla Jove Castellers de Sitges, Associació Un Nen un Somriure, Markatu Batucada, Nits de la Lluna Plena, Fundació Ave Maria, Corre per Ells, Sitges Social, ACCCB, Associació ELNA I Social Fooding.

Sense oblidar-nos tampoc dels patrocinadors: Endutex Iberica, Mga Business Consulting, Alquileres Alejandre, Serralta Dissenys, L'Obra Social La Caixa, Renta Sound i Play Events.

Ni dels colaboradors: Club Natació de Sitges, AyM, Centre de Dansa i Arts Marcials Arts, Mossos d'Esquadra, Policia Local de Sitgs, Bombers de Sitges, Caryosa, Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges, Dancing Sitges, Coca-Cola, Ferran Joguines, Gambito BCN, Cal Pinxo, Ocio Aventura, Ankshy, Empanada Club, RE-CUP i Eva cunill

Un dia per passar en família, no us ho podeu perdre!