Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Exposició 'Binomis' sobre joieria

30/06/2017

Montse Curtiada i Cristina López, protagonistes de l'exposició 'Binomis' sobre joieria

 Galeria Fotogràfica del acte

inauguracio exposicio binomis de joieria

exposicio joieria binomisLa mostra oferirà peces de joieria emmarcades i peces sobre retrats femenins al Centre Cultural Miramar fins al 13 d’agost. 

Les artistes Montse Curtiada i Cristina López seran les protagonistes de la tercera exposició del cicle 'Binomis', dedicada en aquesta ocasió a la joieria, que obrirà portes al Centre Cultural Miramar aquest divendres. 

La mostra oferirà més d’una seixantena d’obres de joieria emmarcades i peces sobre retrats femenins, entre altres. La inauguració serà divendres 30 de juny a les set de la tarda i l’exposició es podrà visitar fins al 13 d’agost. 

El cicle 'Binomis' coordinat per l’artista sitgetana Anna Monzó, permet conèixer l’obra de vuit creadors de la vila de diferents modalitats que mai abans havien unit els seus arts en mostres conjuntes. El primer d’aquests binomis va ser el format pels pintors Roby i Genís Hernández, el passat mes de març, i el segon va ser el protagonitzat per Àlex Ferret i Vicenç Morando, amb una exposició de fotografies.

09/05/2017

La fotografia pren el relleu al cicle cultural Binomis

Inauguracio Binomis FotografiaInauguracio Binomis Fotografia

expo binomis fotografiaL’exposició d’Àlex Ferret i Vicenç Morando s’inaugurarà divendres, a les set de la tarda, a Miramar. La mostra es podrà visitar del 12 de maig al 25 de juny.

La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges inaugura el proper divendres la segona de les mostres en el marc del cicle d’exposicions Binomis. En aquest cas, l’exposició girarà entorn la fotografia de la mà d’Àlex Ferret i Vicenç Morando.

Àlex Ferret es presenta amb una col·lecció d’etiquetes entre les quals ha triat #Caramelles #Sardanes #SantBartomeu #Castells #Diada #Exposicions i #Vinyet i recull que “per tot això a #Sitges som #Cultura #Tradicions i #Festes”. Per la seva banda, Vicenç Morando destaca dues consideracions, “primer: fer fotos no converteix a ningú en fotògraf. I jo només faig fotos. Segon: Instagram és a la fotografia el que la carn arrebossada és a la carn. El que veureu és el resultat de combinar-los”. El resultat de tot plegat es podrà veure a partir de divendres i fins el 25 de juny. La inauguració d’aquest segon Binomis tindrà lloc el 12 de maig a les set de la tarda a Miramar.

El cicle “2 Termes , 2 Paraules , 2 Imatges , 2 Objectes”, coordinat per l’artista sitgetana Anna Monzó, permet conèixer l’obra de vuit creadors de la vila de diferents modalitats que mai abans havien unit els seus arts en mostres conjuntes. Tal com recorda Monzó, tots els artistes un fil conductor que és “l’originalitat i la creativitat”. El primer d’aquests binomis ha estat el format per Roby i Genís Hernández, dos artistes plàstics sitgetans amb molts nexes comuns.

 

 

23/03/2017

La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes presenta el nou cicle d’exposicions Binomis

Galeria Fotogràfica

exposicio binomis roby genis hernandez

expo binomis El cicle permetrà unir artistes de Sitges de diferents disciplines artístiques amb quatre mostres diferents. La primera, de Roby i Genís Hernández, s’inaugurarà divendres 24 de març a les 19 hores a l’Edifici Miramar.

“2 Termes , 2 Paraules , 2 Imatges , 2 Objectes”. Amb aquest lema, la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges presenta el nou cicle d’exposicions Binomis que es podrà veure a partir d’aquest divendres i fins el 7 de maig a l’Edifici Miramar.

El cicle, coordinat per l’artista sitgetana Anna Monzó, permetrà conèixer l’obra de vuit creadors de la vila de diferents modalitats que mai abans havien unit els seus arts en mostres conjuntes. Tots els artistes tenen, tal com descriu Monzó, un fil conductor i és “l’originalitat i la creativitat”. Per la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, “es tracta d’una experiència innovadora i imaginativa que de ben segur ens convidarà a descobrir noves facetes de les quatre parelles i connexions especials molt interessants, alhora que serveix per focalitzar l'atenció i el protagonisme en els creadors locals”.

El primer d’aquests binomis és el que està format per Roby i Genís Hernández, dos artistes plàstics sitgetans amb molts nexes comuns. Tots dos exposaran una selecció de les seves obres en una exposició que es dividirà en dues parts complementàries. Hernández, amant i creador de l’art del reciclatge, presentarà a la mostra una selecció de màscares africanes elaborades a partir de materials reciclats, a més d’un conjunt de peces de dibuix fetes amb diferents tècniques de pintura. Roby proposa un passeig per 30 de les seves obres de diferents formats on l’artista experimenta amb tècniques de pintura en volum i obres fetes amb teles on el volum és també una part destacada del resultat final del treball.

La inauguració del primer dels Binomis tindrà lloc el proper divendres 24 de març a les 19 hores a l’Edifici Miramar i, entre altres, comptarà amb la presència de Xavier Escribà, pastisser de renom que farà en directe una escultura d’una merenga plena de sorpreses.

La propera parella dels Binomis girarà entorn la fotografia amb les imatges d’Àlex Ferret i Vicenç Morando. En aquest cas serà del 12 de maig al 25 de juny. Posteriorment, la parella formada per Montse Curtiada i Cristina López exposaran les seves joies més originals del 30 de juny al 13 d’agost. El cicle es tancarà amb un mostra de gravat i pintura de Dolors Lujan i Carme Parellada del 18 d’agost a l’1 d’octubre.