Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

ESTADES MULTIESPORTIVES D'ESTIU SITGES 2018

19/04/2018

La regidoria d’Esports organitza una sessió informativa per presentar les Estades Esportives 2018

 estades esportives sitges 2018

La xerrada tindrà lloc el proper 3 de maig, a les sis de la tarda, a l’escola Miquel Utrillo. Les Estades Multiesportives s’oferiran aquest any del 2 al 27 de juliol. El període d’inscripcions serà del 4 al 13 de maig.

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges ja prepara una nova temporada de les Estades Multiesportives que se celebraran aquest any del 2 al 27 de juliol. Es calcula que hi passaran prop de 200 nens i nenes de 6 a 12 anys per setmana. Per tal de poder explicar totes les novetats i les característiques del casal d’estiu, s’ha previst una primera reunió informativa el 3 de maig a les sis de la tarda a l’Escola Miquel Utrillo. 

Les Estades Esportives permeten als infants practicar diversos esports com l’escalada, escacs, arts marcials, esgrima o activitats aquàtiques, entre moltes altres propostes. El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Eduard Terrado, recorda que “l’objectiu que ens plantegem amb les Estades Esportives és que els infants aprenguin a relacionar-se i a compartir mitjançant l'esport, que tinguin experiències amb d'altres nens i nenes amb qui no estan en contacte durant la resta de l'any. Des de el Departament d'Esports apostem per obrir els habits i els valors de la vida esportiva a tots els sitgetans i per això cal començar a introduir aquests habits des de la infància, entenent que això comporta un benefici en la cohesió social i en el benestar i la salut pública." 

L’activitat s’ofereix a diferents emplaçaments, però els punts de referència són el Pavelló de Pins Vens els matins i l’Escola Miquel Utrillo a les tardes, de dilluns a dijous, i els divendres es destinen a fer sortides de tots els diferents grups. 

Les persones interessades hauran de fer les inscripcions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC ) i a través d'Internet del 4 al 13 de maig. Un cop finalitzi el període d’inscripcions, es faran les autoliquidacions segons els torns que s’hagin sol·licitat. En cas que es vulgui renunciar a alguna de les places assignades, caldrà que es manifesti durant el període de reclamacions (del 16 al 18 de maig) mitjançant un correu electrònic a l’adreça oac@sitges.cat. En cas que el nombre de sol·licituds superi les places ofertades, es procedirà a ordenar les sol·licituds per ordre alfabètic i d'acord amb les lletres que resultaran del sorteig que es farà durant l'acte de presentació del proper dijous dia 3 de maig de 2018 a les 18 hores a l’escola Miquel Utrillo. 

L’any passat van passar 245 nens i nenes diferents durant les 4 setmanes de les Estades que van fer un total de 672 usos (tenint en compte la repetició de torns).

ESTADES MULTIESPORTIVES D'ESTIU SITGES 2017 

Galeria Fotogràfica

monster sup estades multiesportives sitges

ARRANQUEN LES ESTADES ESPORTIVES 2017 A SITGES

estades multiesportives sitges 2017

La setmana pasada va finalitzar la primera setmana de les Estades Esportives 2017 organitzades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sitges.

160 infants shan repartit en sis grups on han realitzat diverses activitats esportives com "monster sup", escacs, zumba, esgrima, escalada, activitats nàutiques, multiesports, a més de realitzar diverses gimcanes a Ocioaventura i tallers mediambientals al Centre d’Estudis del Mar i sobre el mosquit tigre a l’Espai Jove.

A les tardes, no tan concorregudes, també es realitzen diferents activitats com taller de manualitats, jocs de taula, jocs al gimnàs i piscina.

El divendres és el dia estrella, ja que és el dia d’excursió. Aquesta setmana pasada va tocar a Naturpark, a Cerdanyola del Vallès, un parc d’aventures en un bosc, on els nens/es van gaudit de passarel•les d’arbre a arbre, pons penjants, tirolines,...etc...des de la Regidoria désports segueixen treballant i engrescant a la gent a fer esport

ESTADES MULTIESPORTIVES D'ESTIU SITGES 2017

Durant el mes de Juliol la Regidoria d’Esports de Sitges ha organitzat  Estades Multi-esportives que cerquen que els infants aprenguin a relacionar-se i a compartir mitjançant l'esport, experiències i vivències amb d'altres infants amb qui no estan en contacte durant la resta de l'any.

Les estades es faran al Pavelló Pins Vens (matins) i a l’Escola Miquel Utrillo (menjador i tardes), aquestes estades estan adreçades a  Infants de 1r a 6è de primària (cursat durant el 2016/2017). 2010 al 2005. Els alumnes de 6è de Primària que hagin nascut al 2004 també seran acceptats en igualtat de condicions que els del 2005.

Les  estades tindran torns setmanals des del 3 de Juliol fins el 28 de Juliol, de dilluns a dijous no festius de 9 a 13 o de 9 a 13 i de 15 a 17 hores. Els divendres hi haurà sortides de 9 a 17 hores. 
També hi haurà un servei opcional d'acolliment: de 8.30 a 9 h (pavelló), de 13 a 13.30 h (pavelló), i de 17 a 17.30 h (escola Miquel Utrillo)

180 Infants podran gaudir d’aquestes estades Multiesportives on podran fer les següents activitats:

Esports d'equip
Iniciació esportiva i jocs adaptats pels més petits, i pràctica esportiva d'equip i continguts tècnic- tàctics pels grups dels més grans.

Esports individuals
Jocs adaptats i experimentació d'esports individuals per als petits. Pràctica esportiva, campionats i tecnificació pels grans. En aquestes sessions també s'inclouen jocs de sempre i circuits d'habilitats motrius

Centre d'Estudis del Mar (CEM) 
Tallers d'educació ambiental.

Activitat aquàtica
Respiracions, flotacions, lliscaments, salts, immersions, jocs recreatius, jocs aquàtics...

Piscina recreativa
Activitat complementària a la nàutica. Jocs aquàtics i recreatius a la piscina del Club de Mar.

Pàdel-Surf/body-board
Activitat nàutica, l’activitat consisteix en anar d’en peus a sobre d’una taula de surf d’aquesta especialitat, amb un rem. Al Club Nàutic de Sitges

Caiac/Vela
Sessions d'Iniciació .Al Club de Mar

Monster Sup
Sessió recreativa nàutica amb suport d’una taula gegant de surf

Jocs Tradicionals
Realització de jocs de sempre, jocs tradicionals catalans i primer contacte amb la petanca. Farem les sessions a les instal·lacions Municipals de la petanca

Karate
Primer contacte, activitats iniciàtiques i coneixement d’aquest esports i la seva filosofia.

Escacs
Sessions d’iniciació per als més petits i de pràctica seguida per un tècnic per als més grans.

Esgrima
Primer contacte i activitats d’Iniciació d’aquests esports.

Malabars i Manipulacions d’aparells
Primer contacte amb les habilitats motrius coordinatives d’aparells i objectes. Diàbolos, mocadors, pilotes malabars, anelles malabars, maces, plats xinesos.

Zumba Kids
Nova disciplina del fitness, en versió per a nens i nenes.

Activitats amb Rodes
Jocs i activitats adaptades per a portar patins, o d’altres estris amb rodes

Escalada
Sessions de pràctica seguida per un tècnic per a tots els grups.

Castells
Tallers de pràctica seguida pels tècnics de la Colla Jove de Sitges.

Ocioaventura
Gimcanes i circuits infantils

Taller Mosquit Tigre
Activitat Educativa que pretén sensibilitzar a la ciutadania sobre el seu paper en el control del mosquit tigre i les mesures preventives més efectives que estan al seu abast. 

Les activitats es realitzaran a diversos indrets com:

 • Multiesport, Act. amb Rodes, Malabars, Esgrima: Poliesportiu de Pins Vens / Miquel Utrillo
 • Ocioaventura: Instal·lacions de l’antic Aquàtic Paradís
 • Paddel Surf, vela i altres act. nàutiques: Club Nàutic de Sitges
 • Monster Sup: Nootka- Kaiac. Platja de les Anquines
 • Tallers Mediambientals: Centre d'Estudis del Mar
 • Caiac/ vela i activitat aquàtica recreativa: Club de Mar de Sitges
 • Activitat aquàtica, Karate, Zumba Kids: Piscina Municipal de Sitges
 • Escacs: Casino Prado Suburense
 • Jocs tradicionals i petanca: Instal·lacions municipals del Club Petanca Sitges
 • Escalada: Espai Municipal d’Escalada
 • Castells: Palau del Rei Moro
 • Taller Mosquit tigre: Espai Jove