Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L’Escola Municipal de Música ofereix una experiència musical per a nadons

02/10/2017

L’Escola Municipal de Música ofereix una experiència musical per a nadons

escola municipal musica sitges

El taller Música en família consta de 10 sessions i s’iniciarà a l’octubre. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a la secretaria de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges.


L'Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges torna a oferir una experiència musical adreçada a nadons de 0 a 3 anys amb els seus pares, les seves mares o altres familiars. El taller Música en família consta de 10 sessions i s'iniciarà a l'octubre i les inscripcions continuen obertes. Els beneficis de la música per als més petits són molts: estimula el desenvolupament de competències cognitives i motrius, la comunicació, l’aprenentatge de la parla, concentració i reforça el vincle afectiu amb els progenitors.
La música en si també té un valor intrínsec i el seu aprenentatge és molt similar al de la llengua materna. Poder escoltar música cantada en una rica varietat de modes i mètriques, moure’s amb la música els aporta la possibilitat d'adquirir aquest llenguatge i poder-lo fer seu des de ben aviat i tot això des de la seguretat i alegria que emana del vincle amb els pares.
El taller consta de 10 sessions i es poden fer tant a la tardor, com a l’hivern o la primavera. La iniciativa ha tingut una bona acollida i s’han obert dos grups. Cada classe té una durada de 45 minuts. Els horaris dels dos grups són: dilluns de 16.45 h a 17.30 h i dimarts de 18.15 h a 19 hores. Els preus dels tallers són de 72 euros per a 2 inscripcions i de 108 euros per a 3 inscripcions. Per formalitzar les inscripcions cal adreçar-se a la Secretaria de l’escola de música, ubicada a les instal·lacions de l'Escola Esteve Barrachina.