Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L’equip femení de Futbol Sala de Les Botigues es proclama campió de la Lliga Nacional de Catalunya

L’equip femení de Futbol Sala de Les Botigues es proclama campió de la Lliga Nacional de Catalunya

Per segon any consecutiu, les futbolistes de l’Agrupació Esportiva de Les Botigues assoleixen el títol en la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala.

L’equip femení de Futbol Sala de l’Agrupació Esportiva de les Botigues, per segon any consecutiu, ha assolit el títol de campiones de la Lliga Nacional de Catalunya, màxima categoria de la lliga de la Federació Catalana de Futbol Sala, en l’últim partit del calendari de competició. Les sitgetanes es van imposar per 5-6 al Teià, amb un doblet de Carlota Planas i quatre gols de Gisela Andrés, i aconseguien així els tres punts necessaris per obtenir el títol.

El passat dissabte, l’equip ha iniciat el campionat de Copa, un títol que ja han aconseguit en dues ocasions. A més, en la temporada passada, les sitgetanes van ser finalista a la Lliga Europea, representant Catalunya.

L’equip femení de Futbol Sala de l’Agrupació Esportiva de les Botigues es va crear el 2004, coincidint amb la construcció de la pista de Les Botigues. Segons el president de l’Agrupació, Joaquim Serrano, “l’equip femení és el que ha donat més de sí, tenen tècnics molt compromesos amb l’Agrupació i gent molt propera a les competidores”. La plantilla està formada per 10 jugadores, totes elles amateurs, que han de combinar els entrenaments i competicions amb els seus estudis i vida personal.

Equip femení de Futbol Sala de l’Agrupació Esportiva de Les Botigues

Equip tècnic:
Entrenadora: Sílvia Sillero
Delegat: Jordi Lloret Sanchez
Coordinats pel Director Técnic: Jose Luis Martín

Plantilla:
Anna Lloret Sanchez
Irene Ureña Cerdan
Carla Reina Mateos
Carlota Planas Riera
Marta Garcia Ramos
Rocio Lopez Cañete
Montserrat Carbó Moreno
Gisela Andrés Benito
Andrea Marcos Bailón
Sara Caro Villaverde