Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Els Treballadors de l’Ajuntament de Sitges boicotegen l’últim ple d’aquesta legislatura

28/04/2015

Els Treballadors de l’Ajuntament de Sitges boicotegen l’últim ple d’aquesta legislatura

boicot ple sitges

A les 19h s’iniciava l’últim ple d’aquesta legislatura, moment en el qual els treballadors de l’Ajuntament varen iniciar una reivindicació sorollosa que va durar fins les 12 de la nit, fins que l’alcalde va donar per acabat el ple tal i com diu el Reglament Orgànic Municipal de Sitges que indica que la sessió pot continuar celebrant-se fins la mitjanit.

Els treballadors reivindicaven els acords assolits amb el govern que corresponien a quatre qüestions: instaurar uns incentius salarials per productivitat, definir un nou quadre d'horaris i serveis especials per a la Policia Local, aplicar la segona activitat que adapti les responsabilitats de treball a l'edat dels empleats tant a la Policia Local com a la resta de treballadors i la recuperació de les aportacions als plans de pensions, la pèrdua d'ajuts socials. El departament d'Intervenció va qüestionar la legalitat dels acords i va impedir que fossin debatuts al Ple, excepte el nou quadrant per al cos policial. Els treballadors, però, han rebutjat que s'aprovés per separat perquè volien que es mantingués en bloc amb la resta d'acords, segon ha explicat Fermin Sánchez president del comitè d'empresa.

L’oposició va sortir del ple per parlar amb els manifestants i negociar la continuïtat del Ple però els treballadors no van voler cedir i van continuar. Sobre les 10 de la nit l’oposició va decidir deixar el ple veien que el batlle no cedia i no sortia a parlar amb els treballadors. L’equip de govern no va abandonar el ple fins les 12 de la nit seguint el reglament.