Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Els danys del temporal a Sitges arriben als 100.000€

02/03/2016

Els danys del temporal a Sitges arriben als 100.000€

Els danys del temporal a Sitges arriben als 100.000€

El cap de fibló que va arribar a Sitges dissabte ha provocat danys per valor de 100.000 € segons els responsables tècnics.

El pas d'un tornado aquest dissabte va provocar danys materials a Sitges que podrien superar els 100.000€. El cap de fibló va arrencar cinc palmeres i 7 fanals del Passeig de la Ribera i va destrossar també la carpa de l'envelat que s’estava instal·lant per ubicar-hi la fira d’scrap, el Festival de Patchwork i Fira d’Art. A més, el temporal va fer caure 3 globus de fanals del Parc de Can Bota.

La reposició dels fanals està condicionada als esdeveniments que es faran properament al Passeig de la Ribera, ja que el material malmès està proper als envelats. La substitució de les palmeres s’haurà de fer amb l’arribada de la calor que és quan els especialistes recomanen la seva plantació i els globus dels fanals del Parc de Can Bóta es podran substituir quan s'aprovi definitivament el pressupost municipal.

El cap de fibló que va tenir lloc dissabte a les 6h va arrossegar material fins als terrats del 1r de maig, Joan Tarrida, Bassa Rodona, Pou Vedre i Avinguda Sofia. Això va fer que des de primera hora del matí la Brigada Municipal treballés per netejar la zona dels desperfectes ocasionats.