Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

El TOP MANTA perjudica el comerç local

23/03/2016

Sitges impulsa una nova campanya contra el Top Manta

top manta sitges

L’Ajuntament de Sitges impulsa una campanya per tal de conscienciar la ciutadania sobre els perjudicis que pot provocar la compra de productes il·legals.

Si li compres, no l’ajudes!. Amb aquest lema, l’Ajuntament de Sitges inicia una nova campanya amb l’objectiu de reduir la pràctica de la compra i la venda de productes il·legals a Sitges. L’Ajuntament distribueix, a partir d’aquest dimecres entre els comerços i establiments de Sitges, 10.000 flyers i 150 cartells amb aquest missatge que, en aquest cas, incideix en els perjudicis que pot arribar a generar a la persona que ven productes de top manta. La comissió de seguiment, reunida el passat dijous, va acordar impulsar aquesta acció com a mesura de conscienciació al comprador coincidint amb l’inici de la Setmana Santa, que és una de les èpoques quan més s’incrementa la venda ambulant. L’Ajuntament recorda que és important que la gent eviti comprar aquest tipus de productes que, entre altres perjudicis, afecta greument al comerç local, qui més pateix les conseqüències de la presència d’aquests venedors. A més dels comerços, la campanya arribarà a hotels i platges de Sitges.

Paral·lelament a aquesta acció, hi ha previst intensificar el dispositiu policial contra la venda ambulant amb més controls en les zones de major concentració de venedors, com són els carrers Parellades o Primer de Maig.

La comissió de top manta està formada per representants dels cossos de seguretat, dels sectors del comerç, l’hostaleria i de les guinguetes de les platges, a més de les Regidories implicades (Governació, Promoció Econòmica, Serveis Urbans, Benestar i Família i Comunicació).

El proper dia 5 d’abril la Policia Local de Sitges té previst destruir el material intervingut per venda ambulant a la deixalleria municipal a dos quarts de deu del matí.