Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

El Sitgetà Josep Van Gorkom Fernandez proclamat Hereu de Catalunya 2015

04/10/2015

El Sitgetà Josep Van Gorkom Fernandez proclamat Hereu de Catalunya 2015

Galeria Fotogràfica

pubilla i hereu de catalunya 2015

El Sitgetà Josep Van Gorkom ha estat proclamat aquest matí Hereu de Catalunya 2015, en el certamen que s'ha fet a Cubelles, Marta Serran Grauvilardell de Sant Vicenç de Castellet del Bages ha estat proclamada Pubilla de Catalunya 2015. 

L’Hereu de Sitges 2014, Josep Van Gorkom, ha estat elegit Hereu de Catalunya en l’acte celebrat aquest diumenge a Cubelles. 42 pubilles i 28 hereus d'arreu de Catalunya optaven a ser elegits representants del pubillatge català.
Josep Van Gorkom, Hereu de Sitges 2014, ha estat escollit Hereu de Catalunya 2015, en l'acte celebrat aquest diumenge a Cubelles i organitzat pel Foment de les Tradicions Catalanes. És la primera vegada que Sitges presentava un candidat com a Hereu de Catalunya i Van Gorkom ha superat totes les expectatives, ocupant el lloc de l’Hereu de Catalunya sortint, el cubellenc, Robert Monzonis. Josep Van Gorkom s'afegeix ara als noms de les Pubilles de Sitges que han estat Pubilles de Catalunya, Carme Serra i Sílvia Campillo, i a les Pubilles Provincials per les Comarques Barcelonines, Marina Roure, Rita Marzoa, Olga Ferré i Sònia Ramírez. L'Hereu de Catalunya sitgetà ha estat recolzat per una nombrosa comitiva, encapçalada per l'Alcalde, Miquel Forns, i la regidora Carme Almirall, a més de representants de Foment de Sitges. Van Gorkom s'ha mostrat molt emocionat i ha agraït el suport de totes les persones que han fet possible aquest moment.
Per a l’elecció de la Pubilla de Catalunya 2015, en què Sitges tenia com a candidata a, Nadia Viana, ha estat Marta Serran, de Sant Vicenç de Castellet.
L’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya 2015 ha estat una festa. Les més de 100 pubilles i hereus, de les quals hi hagut 42 pubilles i 28 hereus candidats aquest any, han celebrat una cercavila, encapçalada per balls Populars de Cubelles, fins arribar al Parc del Prat. En aquest indret, els hereus i pubilles han fet una ofrena a la localitat amfitriona, Cubelles. La Pubilla i Hereu de Sitges 2014, Nadia Viana i Josep Van Gorkom, i la Pubilla i Hereu de Sitges 2015, Maria Lluís i Daniel Martínez, han ofert com a regal els llibres Sitges, l'encant de la tradició, Sitges, cuina d'arrels. De la sitja al plat, i dues ampolles de Malvasia.
Després de la proclamació de les pubilles i hereus de les diferents comarques, arribava el moment més esperat: el nomenament de la Pubilla de Catalunya i l'Hereu de Catalunya.

Pubilles i Hereus de Catalunya i comarques:
Hereu de Catalunya: Josep Van Gorkom Fernandez, de Sitges.
Pubilla de Catalunya: Marta Serran Grauvilardell, de Sant Vicenç de Castellet.
Hereu de les Comarques Barcelonines: Daniel Raya, de Gironella.
Pubilla de les Comarques Barcelonines: Alba Nonell, de Tordera.
Hereu de les Comarques Gironines: Ferran Capallera, de Peralada.
Pubilla de les Comarques Gironines: Xènia Berrios, d'Amer.
Hereu de les Comarques Tarragonines: Alex Collado Pallarès, d'Ascó.
Pubilla de les Comarques Tarragonines: Paula Auguet, de Gandesa.
Hereu de les Comarques Lleidatanes: Brian Curcó, de Torres de Segre.
Pubilla de les Comarques Lleidatanes: Anna Sagués i Codina, de Solsona