Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

El Prado i el Retiro diuen prou

17/12/2015

El Prado i el Retiro diuen prou

El Prado i el Retiro diuen prou

Les dues entitats no acolliran cap més acte municipal per l’impagament de les subvencions de l’any 2015
El Casino Prado Suburense i la Societat Recreativa El Retiro, dues de les entitats més representatives de Sitges, han anunciat conjuntament que no acolliran cap acte municipal, fins que l’Ajuntament pagui les subvencions corresponents a l’any 2015.

Aquesta acció es produeix, després que en els darrers mesos, la intervenció municipal ha bloquejat sistemàticament el pagament dels diners a les dues entitats perquè, segons el criteri d’aquest departament, aquestes no han presentat correctament la documentació requerida.

En una entrevista en altres Mitjans de Comunicació Elena Ferré, presidenta del Retiro i Isaac Bielsa, president del Prado han mostrat la seva “indignació” pel procés de fiscalització per part de la intervenció. A més, Bielsa creu que “si a nivell intern de l’Ajuntament hi ha alguna problemàtica entre alcaldia i la interventora, això no ha d’afectar a les entitats”.

Des del govern municipal, no s’han volgut fer declaracions al respecte. Ara fa tres setmanes, durant la Nit de Premis Sitges, l’alcalde Miquel Forns va admetre discrepàncies amb la interpretació de la llei que es feia des de la intervenció municipal, però es va comprometre a desbloquejar la situació.