Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

El Mercat Municipal celebra el seu 30è aniversari

14/05/2016

El Mercat Municipal celebra el seu 30è aniversari

Galeria fotogràfica

30 aniversari mercat municipal sitges

L’Associació de Paradistes del Mercat Municipal prepara un programa d’activitats el 14 de maig per celebrar els 30 anys d’activitat a la seva ubicació actual.

El mercat municipal celebra el seu 30è aniversari en el seu emplaçament actual amb un programa d’activitats, el dissabte 14 de maig, a partir de les deu del matí. La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, i l’Associació de Paradistes, que presideix Juan Carlos Silo, seran els encarregats d’obrir els actes de celebració amb un pastís d’aniversari.

La regidora Aurora Carbonell ha destacat “la importància de continuar treballant perquè el Mercat continuï com un dels referents per als sitgetans on realitzar les seves compres”. Segons ha manifestat la regidora, “es tracta d’un espai de trobada on, a més de comprar en un servei de qualitat i proximitat, es fa poble”.

L’Associació de Paradistes del Mercat Municipal celebra l’aniversari amb activitats i obsequis per premiar la fidelitat dels seus clients. Al llarg de tot el matí, hi haurà música en viu a càrrec del cantant Sergi Ramírez; animació infantil amb pallassos, màgia i globoflèxia, a més de degustació de productes i copa de cava per a tots els clients que realitzin una compra. Els paradistes del mercat municipal obsequiaran als seus clients amb una bossa commemorativa del 30è aniversari.

El Mercat Municipal es va inaugurar el 14 de maig de 1986, després de dos anys d’obres, deixant enrere el mercat antic ubicat a la plaça de l’Ajuntament. Després de 21 anys en funcionament, la instal·lació es va tancar per a una reforma integral i el 20 de novembre de 2008 va reobrir portes, presentant un edifici més modern i actual. La nova distribució ubicava Mercadona a la planta semisoterrània, als paradistes a la primera planta, dividits en els diferents sectors alimentaris, tal com es manté a dia d’avui, i una aula gastronòmica.

L’Aula a dia d’avui acull tallers de cuina, presentacions de productes i degustacions, així com tallers d’alimentació saludable dels quals gaudeix l’alumnat de les escoles de Sitges, en una iniciativa del departament de Salut Pública de l’Ajuntament. A més de ser seu de l’associació Cuineres de Sitges, que celebren a l’aula un sopar mensual, l’espai s’utilitza també com a sala formativa, actualment, per a l’alumnat d’auxiliar de cuina del Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, realitza la seva formació a l’Aula.

Els mateixos paradistes dinamitzen l’activitat del mercat. “La nostra millor publicitat és estar al costat de la gent i ens impliquem en tot el que podem, sense deixar de banda que al mercat no només es ve a comprar, sinó a conèixer altres persones i a aprendre de la mà dels professionals que hi treballen”, explica el president de l’Associació de Paradistes, Juan Carlos Silo. El Mercat està present a les festes locals com el Carnaval o en unes setmanes al Corpus, quan els paradistes repartiran 3.500 clavells entre la seva clientela. També patrocinen entitats i esdeveniments com el Club Rítmica Sitges o el Rugbi Club Sitges amb productes cortesia del Mercat Municipal.