Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Día Internacional contra la Homofobia, la Transfobia y la Bifobia Sitges 2017

17/05/2017

Sitges commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia

 Dia Internacional contra l Homofobia, Lesbofobia i Transfobia Sitges 2017Dia Internacional contra l Homofobia, Lesbofobia i Transfobia Sitges 2017

La bandera de l’Arc de Sant Martí penjarà durant la jornada d’avui al balcó de la Casa de la Vila. A les sis de la tarda, tindrà lloc la lectura del manifest i una ofrena floral al monument contra l’homofòbia, al Passeig Marítim.

Amb la penjada de la bandera de l’Arc de Sant Martí al balcó de la Casa de la Vila, a primera hora del matí, l’Ajuntament de Sitges inicia avui els actes commemoratius del Dia Internacional contra l’Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia. La regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell, explica que “amb aquest gest simbòlic volem continuar reivindicant, un any més, el nostre rebuig a l’homofòbia, així com donar el nostre suport a les persones que senten agredits els seus drets i la seva integritat personal per la seva condició sexual i identitat de gènere”. Mireia Rossell recorda que “en aquest sentit hem signat recentment un conveni amb l'Observatori Contra l'Homofòbia per intensificar les línies de col·laboració entre les dues administracions i posar una atenció especial en la prevenció. Hem de dur a terme accions per treballar conjuntament tots aquests àmbits amb l’objectiu de conscienciar sobre la diversitat, la tolerància i l’acceptació de qualsevol persona, sigui quin sigui el seu gènere i la seva orientació sexual”.

Els actes continuaran a les sis de la tarda, al Passeig Marítim, al monument contra l’homofòbia, amb l’acte institucional de l’Ajuntament de Sitges en el que es farà una ofrena floral, una exposició de banderes dels països on les relacions entre persones del mateix sexe encara es consideren un delicte i la lectura del manifest en diversos idiomes. 

La programació clourà amb el 23 de maig, a dos quarts de set de la tarda, a l’auditori de Miramar, amb una xerrada informativa sobre la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, a càrrec de Cristian Carrer, coordinador tècnic de l'Observatori Contra l'Homofòbia.

17/05/2016

Día Internacional contra la Homofobia, la Transfobia y la Bifobia Sitges 2016

Galeria Fotográfica 

dia internacional homofobia sitges 2016

El Día Internacional contra la Homofobia y Transfobia (en inglés, International Day Against Homphobia, IDAHO) se celebra el 17 de mayo coincidiendo con la eliminación en 1990 de las listas de enfermedades mentales por parte de la Asamblea General de la Organización mundial de la Salud (OMS) de la homosexualidad.
Tanto a nivel mundial como a nivel local, sigue existiendo todo tipo de discriminaciones contra las personas que tenemos una identidad LGTBI, es por ello que hay que todos luchamos por la plena equiparación de todos los derechos sociales.

Aquí os dejamos el manifiesto que se ha leido en la ofrenda floral ante el monumento El Triangle contra la homofobia en Passeig Marítim, 11-13 Sitges, a las 13:00 H, el 17 de Mayo de 2016.

homofobia sitges 2016