Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Cursa Solidaria "Nits de la lluna plena"

11/10/2018 

La 6a cursa Nits de la Lluna Plena vol arribar als 2.000 participants 

Galeria Fotogàfica

 cursa lluna plena sitges 2018

La trobada esportiva solidària se celebrarà el 26 d’octubre a les 21 hores amb sortida des del camp de rugbi i arribada a l’Institut Vinyet, a Can Pei. La prova solidària s’organitza per recollir fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. Aquest any la cursa estarà limitada a 2.000 places. 

Amb l’objectiu de recaptar fons per destinar-los a la lluita contra el càncer infantil arriba un any més la cursa solidària Nits de la Lluna Plena. Aquest any la cursa es planteja assolir un repte important que és, tal com explica el seu promotor, Xavier Lahoz, “aconseguir 2.000 persones inscrites i la màxima recaptació possible per destinar-la íntegrament a la lluita contra el càncer infantil”. 

Com a novetat aquest 2018 la cursa canviarà el tram final del recorregut i arribarà a l’Institut Vinyet, al barri de Can Pei. La cursa, de 4’2Km, començarà a les nou de la nit des del camp de rugbi -com és habitual-, passarà per avinguda Sofia, passeig marítim fins a l’alçada del carrer doctor Fleming. Després els participants es dirigiran cap al carrer d’Isaac Peral, avinguda Navarra, fins a la rotonda de Can Pei on ja s’agafarà el darrer tram del recorregut pel carrer Mestre Manel Torrens. 

El sostre de participants serà de 2.000 persones que podran caminar o córrer perquè la cursa no és competitiva ni està cronometrada. Com cada any, abans i després de la cursa es farà una sessió d'estiraments.

Els organitzadors de la cursa fan una crida per aconseguir voluntaris per diverses tasques, entre les quals, tallar carrers, ajudar en el muntatge de la infraestructura de la sortida o formalitzar les darreres inscripcions.

Inscripcions

La inscripció costa 14 euros i inclou el dorsal, el sopar i un número per al sorteig d’obsequis. També es pot col·laborar amb un dorsal zero i fer donacions a partir de 10 euros que es destinaran a l’Obra Social de l’Hospital de Sant Joan de Déu. 

Les inscripcions, que es tancaran el mateix divendres 26 a les 19 hores, es poden fer a través de la pàgina web http://llunaplenasitges.cronosports.com/. Els dorsals es poden recollir 1h abans al punt de sortida  o bé a partir del dia 17 d'octubre a les botigues següents:

Base: FERRAN ESPORTS (Sitges) C/JESUS 22-25 08870  

Base: RUNNERING (Viladecans) C/SANT JOAN 28 08840 TEL.936583009  

LLIBRERIA GABALDÀ (Ribes) PL DE LA VILA, 8 08810  

INTERSPORTS OLARIA PL de SOLER I GUSTEMS, 5 VILANOVA I LA GELTRÚ  

Cursa solidària en record de Pol Lahoz 

La cursa va néixer en record de Pol Lahoz, un jove jugador de bàsquet, apassionat dels esports nàutics, de la muntanya i de l’esquí que va morir el 15 d’octubre de 2012 després de lluitar contra un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil que li havien diagnosticat els metges amb 14 anys. 

Els pares d’en Pol, Xavier Lahoz i Estela Campañá, organitzen des de fa sis anys aquesta cursa per il·luminar el futur d'altres nois i noies en un acte en què esport i solidaritat lluiten a favor de la recerca oncològica.

01/12/2017 

La cursa solidària Nits de la Lluna Plena entrega més de 35.000 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu

donacio sec cursa lluna plena                                    

 

Xavier Lahoz i Estela Campañá, organitzadors de la prova esportiva, juntament amb l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, han lliurat el taló per destinar-lo íntegrament al laboratori de recerca del càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu. 

Estela Campañá i Xavier Lahoz, organitzadors de la cursa solidària Nits de la Lluna Plena, juntament amb l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, han lliurat aquest dijous 35.110 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu. El donatiu es destinarà íntegrament al laboratori de recerca del càncer infantil. 

En la cinquena edició d’aquesta prova esportiva, celebrada el 6 d’octubre, hi van participar  1.500 corredors. L’esdeveniment solidari i familiar permet donar suport a la recerca oncològica en record de Pol Lahoz, fill de Xavier Lahoz i Estela Campañá. El jove, jugador de bàsquet i apassionat dels esports nàutics i l’esquí, va morir el 15 d’octubre de 2012 després de lluitar contra un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil que li havien diagnosticat els metges amb 14 anys. 

Xavier Lahoz assegura que “el més important és que la cursa ja no és nostra, la cursa és de la gent. Els diners de la donació poden pagar un investigador tot l’any. Ara voldríem integrar sota el nom genèric de La Lluna Plena la recaptació de tots els diners que aconsegueix l’Estela, la meva dona, a través de la venda de polseres, punts de llibre, bufandes o la promoció de xocolatades a les escoles a benefici del càncer infantil. Aquests diners se sumarien als obtinguts de la cursa i això permetrà ingressar un donatiu més important  a l’Hospital Sant Joan de Déu”.    

Els organitzadors de la cursa, Xavier Lahoz i Estela Campañá, han estat distingits aquest any amb el Premi Trinitat Catasús 2017 en igualtat de mèrits amb Alfonso Lügstenmann i Charo Sánchez-Cancio, organitzadors de la cursa solidària Corre per ells. Segons Xavier Lahoz, “aquest guardó ens fa molta il·lusió perquè fa més visible la cursa i la solidaritat sitgetana, i permetrà donar forma a altres idees per aconseguir més fons a la investigació del càncer infantil”. 

20/09/2017 

La cursa solidària Nits de la Lluna Plena continua la lluita contra el càncer infantil

Galeria Fotogràfica

cursa lluna plena sitges 2017

Video de la sortida

 cursa lluna plena

 

La cinquena edició de la prova solidària, de 5’3Km, se celebrarà el proper 6 d'octubre a les nou del vespre. La cursa sortirà del camp de rugbi i arribarà al mateix punt. L’objectiu és recaptar fons per tal de lluitar contra el càncer infantil. 

El proper 6 d'octubre tornarà puntual la cursa solidària Nits de la Lluna Plena. L’objectiu és recaptar fons per destinar-los íntegrament al laboratori de recerca del càncer infantil de l'hospital de Sant Joan de Déu. La cinquena edició d’aquesta prova constata la seva consolidació com una de les curses benèfiques de referència de Sitges. 

La cursa, de 5’3Km, començarà a les nou del vespre i tant la sortida com l’arribada serà al camp de rugbi. Els participants poden caminar o córrer sota la llum de la lluna plena perquè la cursa no té límit d’edat ni és competitiva ni cronometrada. Com cada any, abans i després de la cursa es farà una sessió d'estiraments per evitar lesions. Com a novetat aquest 2017 la cursa es converteix també en un espai cardioprotegit i hi haurà desfibril·ladors al llarg del recorregut i alhora un centre preventiu mèdic instal·lat al punt d’arribada. 

Enguany, la cursa estarà limitada a 3.000 inscripcions. El material recomanable per fer la prova és calçat adequat per córrer, roba transpirable, còmoda i és important portar llum frontal. 

La inscripció costa 15 euros i inclou la participació a la cursa, el sopar (una beguda i un entrepà apte per a celíacs i vegetarians) i un número per al sorteig d’obsequis. També es pot col·laborar amb el dorsal zero i fer donacions a partir de 10 euros que es destinaran a l’Obra Social de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Els organitzadors de la prova tenen com a objectiu arribar als 100.000 euros de donació en les cinc curses realitzades. 

Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web http://llunaplenasitges.cronosports.com/ o bé presencialment a Sitges a la botiga Base Ferran Esports ubicada al carrer Jesús 22-25 i també ala Llibreria La Bel situada al carrer Sant Josep 36. També es poden encarregar els dorsals a establiments d'altres poblacions: llibreria Gavaldà de Sant Pere de Ribes, Intersport Olaria de Vilanova ila Geltrú, a -Base: Runnering de Viladecans i Espairunning de Vilafranca del Penedès.  

Les inscripcions es tancaran el 5 d’octubre a les dotze de la nit. El dorsal es podrà recollir a partir del 29 de setembre a la botiga on cada participant s'hagi inscrit i dues hores abans al punt de sortida.

Els organitzadors de la cursa fan una crida per aconseguir voluntaris per tallar carrers, ajudar en el muntatge de la infraestructura de la sortida, formalitzar les darreres inscripcions i estar a l’avituallament de l’arribada.

Recomanacions de mobilitat 

La cursa solidària comportarà talls de carrers i restriccions de trànsit des de les 21h a les 22.30 hores. Les restriccions als carrers dels barris del Vinyet, Terramar i Can Pei es restabliran a partir del pas de la cursa. 

El recorregut afectarà l'Avinguda Dr. Fleming -Avinguda Navarra i carrers adjacents i, alhora, al barri de Can Pei (rotonda del carrer Tarongers -Ramon Dalmases Marquès de Mura). 

Cursa solidària en record de Pol Lahoz 

La cursa va néixer en record de Pol Lahoz, un jove jugador de bàsquet, apassionat dels esports nàutics, de la muntanya i de l’esquí que va morir el 15 d’octubre de 2012 després de lluitar contra un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil que li havien diagnosticat els metges amb 14 anys. 

Els pares d’en Pol, Xavier Lahoz i Estela Campañá, van engegar aquest projecte per il·luminar el futur d'altres nois i noies en un acte en què esport i solidaritat lluiten a favor de la recerca oncològica.

28/09/2016

14 d'Octubre 4a CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA A SITGES 

Galeria Fotogràfica

 4a CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA A SITGES

Com ja sabeu de la primera edició, el motiu d’aquesta Cursa es recollir fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. 

Amics solidaris. 
Ja estem a punt, per la gran festa solidaria a Sitges. 
La 4a CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA A SITGES ja està en marxa.
Els anys passant molt ràpid i ja tornem a tenir ganes de retrobar-nos amb tots vosaltres.
Volem fer la festa de la solidaritat. Volem córrer tots junts sota la llum de la lluna plena del mes d´Octubre. Volem que tingueu una sessió d'estiraments abans i després de córrer no sigui que patiu lesions, volem donar-vos de sopar i fer-vos regals com sempre.
A més aquest any farem una crida especial a totes les poblacions del voltant perquè podeu participar d´una forma més organitzada obrin botigues solidàries a Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes on també farem presentació de la Cursa. 
Només us demanem que escampeu la notícia, que porteu un amic, un veí, un conegut que encara no hagi corregut mai i vulgui apuntar-se a la festa. 
Feu un senyal al calendari, la data 14 d´Octubre del 2016 a les 21h una hora abans per escalfar. 
Penseu que, ara si, ja ho podem dir que una part de la Recerca pel Càncer Infantil que es fa al Laboratori de Sant Joan de Déu la financem tots nosaltres amb les nostres donacions. Que no ens ho regala ningú. Que ho fem nosaltres, fent-nos reso i trucant a tothom per compartir aquesta festa. Que tindrem polseres al vostre abast perquè les escampeu tan lluny com podeu. Que la festa no és, només a Sitges, que vindrà gent d'arreu per estar junts aquesta nit sota el llum de la Lluna Plena. 
El Pol va marxar un 15 d´Octubre amb la Lluna Nova, a les fosques, nosaltres il·luminarem el futur d´altres nois i noies amb una bona Lluna Plena.  

INSCRIPCIONS

Inscriu-te a una cursa solidària contra el càncer infantil. 

13€ Inscripció solidària

Aquesta Nit de la Lluna Plena Solidària estarà limitada a 3000 places. Inscriu-te abans no et quedis sense participació!

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu

INSCRIU-TE ARA!


07/10/2015

3ª Cursa de la Lluna Plena Sitges 30 d'Octubre 2015

Galeria Fotogràfica

Cursa de la Lluna Plena Sitges 2015

cursa lluna plena sitges 2015 

MOTIU 

Com ja sabeu de la primera edició, el motiu d’aquesta Cursa es recollir fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona.

Amics solidaris.
Ja estem a punt, per la gran festa solidaria a Sitges. La 3a CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA A SITGES ja està en marxa.
L´altre dia un amic em va fer la reflexió següent —fer-ne 3 és tot un èxit— Doncs aquest any, aquest èxit el volem compartir amb tots vosaltres. Volem fer la festa de la solidaritat. Volem córrer tots junts sota la llum de la lluna plena del mes d´Octubre. Volem que tingueu una sessió d'estiraments abans i després de córrer no sigui que patiu lesions, volem donar-vos de sopar i fer-vos regals com sempre i aquest any, per primer cop, volem fer un Concert de música en viu per celebrar que sou els millors, els més solidaris.
A canvi només us demanem que escampeu la notícia, que porteu un amic, un veí, un conegut que encara no hagi corregut mai i vulgui apuntar-se a la festa. Feu un senyal al calendari, la data 30 d´octubre del 2015 a les 21h un hora abans per escalfar.
Penseu que, ara si, ja ho podem dir que una part de la Recerca pel Càncer Infantil que es fa al Laboratori de Sant Joan de Déu la financem tots nosaltres amb les nostres donacions. Que no ens ho regala ningú. Que ho fem nosaltres, fent-nos reso i trucant a tot-hom per compartir aquesta festa. Que tindrem polseres al vostre abast perquè les escampeu tan lluny com podeu. Que la festa no es, només a Sitges, que vindrà gent d'arreu per estar junts aquesta nit sota el llum de la Lluna Plena.
El Pol va lluitar per aconseguir-ho i no se´n va sortir. Ara nosaltres intentarem que altres nens i nenes, nois i noies que estan patint aquesta malaltia se´n surtin i el resultat ja no serà recollir quantitat de diners, el resultat serà salvar vides, es per això que no podem defallir.

Xavier Lahoz

INSCRIPCIONS 

Inscriu-te a una cursa solidària contra el càncer infantil.  

13€ Inscripció solidària 

Aquesta Nit de la Lluna Plena Solidària estarà limitada a 3000 places. Inscriu-te abans no et quedis sense participació!  

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu  

INSCRIU-TE ARA!  

5,3 Km per gaudir i compartir experiències amb gent com tu. Caminant o corrent. Una oportunitat per ajudar a un gran col·lectiu i treballar per la Recerca del Càncer Infantil.  

A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí  

Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 687 569 446 o a l'email cursallunapelnasitges@gmail.com  

Recollida del dorsal a partir del 20 de Octubre

DORSAL 0  

Fes una donació solidària contra el càncer infantil. 

A partir de 10€ Inscripció solidària  

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu  

INSCRIPCIÓ DORSAL 0!  

Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu o simplement no pots venir a la Lluna Plena i vols seguir ajudant pots fer una Donació al dorsal 0 en aquest enllaç  

A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí  

Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 687 569 446 o a l'email cursallunapelnasitges@gmail.com 

VOLUNTARIS  

Inscriu-te com a voluntari contra el càncer infantil.  

10€ Inscripció solidària 

Ens fan falta molts voluntaris. Inscriu-te com a voluntari contra el càncer infantil!  

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu  

FES-TE VOLUNTARI! 


Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu pots fer una Donació al dorsal 0 en aquest enllaç  

A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí  

Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 687 569 446  o a l'email cursallunapelnasitges@gmail.com

POLSERES SOLIDARIES

Compra la polsera solidària contra el càncer infantil.

Polsera solidària

Pacs de 5 polseres per 15€! - Foto

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu

POLSERES SOLIDARIES!! 

DADES BÀSIQUES  

SORTIDA 21h al camp de rugby de Sitges. Prova no competitiva ni cronometrada. La pots fer caminant o corrent. No hi ha límit d’edat. 

ARRIBADA Al camp de rugby de Sitges, on et convidarem a un entrepà i una beguda. Farem un sorteig amb molts premis dels nostres col·laboradors. 

RECORREGUT 5,3 km, estarà senyalitzat i tallat durant el moment de la cursa .

PROGRAMA DE LA CURSA: BENVINGUDA ALS CORREDORS 
                                                     ESTIRAMENTS 
                                                     CURSA 
                                                     ESTIRAMENTS 
                                                    SORTEIG DE REGALS 
                                        CONCERT DE MUSICA EN VIU AMB ELS GRUPS STIGMA I SOMACLUB 

INSCRIPCIONS (13€) Base:RUNNERING (Viladecans) C/SANT JOAN 28 08840 TEL.936583009 

                             Base: FERRAN ESPORTS (Sitges) C/JESUS 22-25 08870 

                             ON-LINE: a CRONOSPORTS.COM

 

RECOLLIDA DORSAL Donarem un tiquet per l'entrepà + beguda i un “tattoo” pel sorteig que farem al finalitzar la cursa. Podreu recollir-lo a partir del dia 20 de setembre a les botigues on us heu inscrit o 1h abans al punt de sortida 

MATERIAL RECOMANABLE Calçat trail/running, frontal, Roba transpirable i còmoda. 

DONACIONS Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu o simplement no pots venir a la Lluna Plena i vols seguir ajudant pots fer una Donació al dorsal 0 en aquest enllaç 

ESPONSORITZAT PER RUNNERING.COM 

TOTS ELS ENLLAÇOS ESTAN DIRIGITS CONTRA LA WEB DE http://llunaplenasitges.cronosports.com

 

Tercera edició de la Cursa de la Lluna Plena contra el càncer infantil 

L’organització espera aquest any superar la recapta d’altres anys, que destina al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona. Els grups locals Stigma i Somaclub amenitzaran la nit amb un concert quan finalitzi aquesta cursa solidària, no competitiva i oberta a totes les edats.  

La cursa solidària contra el càncer infantil 'Cursa de la Lluna Plena' arriba el proper divendres 30 d'octubre a la tercera edició després de dos anys de multitudinària participació i prop de 35.000 euros recaptats per al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. 

L'esdeveniment comptarà amb una cursa per un recorregut urbà de 5,3 quilòmetres senyalitzats que tindrà la sortida a la rotonda de l'avinguda Sofia a les 21.00 hores. Com és habitual, la cursa no és competitiva ni cronometrada, es podrà realitzar caminant o corrent, i poden participar persones de totes les edats. Abans de la cursa, però, l'organització ha planificat una sessió d'estiraments i escalfament que s’iniciarà a les 20.00 hores. 

Per arrodonir la nit, s'oferirà una actuació dels grups locals Stigma, amb els joves Quim Orpi, Calloway Berkeley, Alex Whitehead i Andy Ravenna; i la també formació local Somaclub, composada per Galdric Bover, Jacob Serra, Gerard Feliu i Iu Bover, que oferiran el seu repertori de rock alternatiu. L'organització, a més, oferirà un entrepà i una beguda, així com regals per gentilesa dels col·laboradors. 

Els participants poden realitzar les inscripcions solidàries al web de la Cursa de la Lluna Plena a un preu de 13€, o bé adquirir un Dorsal 0, a partir de 10€, i polseres, a un preu de 15€. Des de l’organització, Xavier Lahoz ha explicat que aquest any el comerç de la vila s'ha bolcat a fer donacions a la cursa per destinar-los a la investigació sobre tractaments de la malaltia, i en aquesta ocasió s’espera superar la recapta d’altres anys.

10/10/2014

II Cursa "Nits de la lluna plena" Sitges

Galeria Fotográfica

II Cursa "Nits de la lluna plena" Sitges

Avui mes de 1.500 corredors han participat a la II cursa  "Nits de la lluna plena" Sitges superant el record de l'any passat en el que varen correr unes 1.300 persones. 

Cursa "Nits de la lluna plena" 10 d'Octubre 2014

cursa nits de lluna plena sitges 2014 

MOTIU

Com ja sabeu de la primera edició de la CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA a Sitges, el motiu d’aquesta Cursa es recollir fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. 

Totes les donacions de les inscripcions van directament a un compte de l'Obra Social de Sant Joan de Deu.
Aquest any us informarem dels avenços obtinguts pel Laboratori, gracies a donacions com la nostra de 15.080 € de l ́any passat.
Enguany també volem retre homenatge al Pol, amb un seguit d ́activitats que no us puc desvetllar, però que esperem podeu gaudir d'una nit màgica corrent a la Llum de la Lluna Plena a Sitges.
Penseu que aquest any volem ser molts mes. Escampeu la noticia arreu. Amics, coneguts i saludats. També es pot col.laborar amb un Dorsal 0 i apuntar-vos com a voluntaris perquè l ́esdeveniment surti perfecte.
La nit del 10 d ́Octubre correrem tots la CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA pel Pol. 

Xavier Lahoz

INSCRIPCIONS

Inscriu-te a una cursa solidària contra el càncer infantil. 

13€ Inscripció solidària

Aquesta Nit de la Lluna Plena Solidària estarà limitada a 3000 places. Inscriu-te abans no et quedis sense participació! 

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu 

INSCRIU-TE ARA! 

5,3 Km per gaudir i compartir experiències amb gent com tu. Caminant o corrent. Una oportunitat per ajudar a un gran col·lectiu i treballar per la Recerca del Càncer Infantil. 

A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí 

Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 936 583 009 o a l'email info@runnering.com 

Recollida del dorsal a partir del 20 de setembre 

DORSAL 0 

Fes una donació solidària contra el càncer infantil. 

A partir de 10€ Inscripció solidària 

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu 

INSCRIPCIÓ DORSAL 0! 

Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu o simplement no pots venir a la Lluna Plena i vols seguir ajudant pots fer una Donació al dorsal 0 en aquest enllaç 

A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí 

Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 936 583 009 o a l'email info@runnering.com 

VOLUNTARIS 

Inscriu-te com a voluntari contra el càncer infantil. 

10€ Inscripció solidària

Ens fan falta molts voluntaris. Inscriu-te com a voluntari contra el càncer infantil! 

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu 

FES-TE VOLUNTARI!


Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu pots fer una Donació al dorsal 0 en aquest enllaç 

A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí 

Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 936 583 009 o a l'email info@runnering.com 

DADES BÀSIQUES 

SORTIDA 21h al camp de rugby de Sitges. Prova no competitiva ni cronometrada. La pots fer caminant o corrent. No hi ha límit d’edat.

ARRIBADA Al camp de rugby de Sitges, on et convidarem a un entrepà i una beguda. Farem un sorteig amb molts premis dels nostres col·laboradors.

RECORREGUT 5,3 km, estarà senyalitzat i tallat durant el moment de la cursa .

INSCRIPCIONS (13€) Base:RUNNERING (Viladecans) C/SANT JOAN 28 08840 TEL.936583009

Base: FERRAN ESPORTS (Sitges) C/JESUS 22-25 08870

ON-LINE: a CRONOSPORTS.COM

RECOLLIDA DORSAL Donarem un tiquet per l'entrepà + beguda i un “tattoo” pel sorteig que farem al finalitzar la cursa. Podreu recollir-lo a partir del dia 20 de setembre a les botigues on us heu inscrit o 1h abans al punt de sortida

MATERIAL RECOMANABLE Calçat trail/running, frontal, Roba transpirable i còmoda.

DONACIONS Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu o simplement no pots venir a la Lluna Plena i vols seguir ajudant pots fer una Donació al dorsal 0 en aquest enllaç

ESPONSORITZAT PER RUNNERING.COM

TOTS ELS ENLLAÇOS ESTAN DIRIGITS CONTRA LA WEB DE http://llunaplenasitges.cronosports.com/index.html

18/10/2013

Cursa solidaria "Nits de la lluna plena"

cursa nits de lluna plena sitges 2013

cursa de lluna plena

Avui s’ha celebrat a Sitges la Cursa de la lluna plena en honor al Pol Lahoz. L’èxit de la convocatòria a sigut rotund amb mes de 1.300 inscripcions, tota la recaptació es per al Laboratori d'investigació del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu. A la cursa hem pogut veure tan a grans com a petits il·lusionats per fer-la. El ambient era de germanor i tot ha transcorregut amb total normalitat. Al finalitzar la cursa cada corredor ha rebut un entrepa de butifarra i al final s'ha fet un sorteig amb regals.

La Cursa Nits de la Lluna Plena recapta més de 16.000 €
El fons recaptat a la cursa solidària es destinarà a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, concretament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil. 
Més de 1.500 persones, entre corredors i organització, van participar la nit de divendres en la Cursa Nits de la Lluna Plena. L’activitat, totalment solidaria, va recaptar més de 16.000€ que es destinaran a l’obra Social de Sant Joan de Déu, concretament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil. Aquest laboratori és un centre de referència en l'àmbit europeu i mundial i el 80 % del seu pressupost es basa en donacions de particulars.
Caminant o corrent, tot valia a la cursa. Durant els sis quilòmetres de recorregut, des del Passeig Marítim fins al Camp de Rugbi, es van poder veure famílies senceres, cotxets amb bebès, i gent de totes les edats. La Cursa es va desenvolupar amb normalitat, sense pressions pel cronòmetre i en un ambient festiu. 
Un cop al Camp de Rugbi, es van sortejar diferents regals i nits d’hotel, i Xavier Lahoz, un dels principals impulsors de la iniciativa i pare de Pol Lahoz, va agrair “la resposta que ha tingut Sitges amb aquesta cursa solidària, i espero que l’any que ve la tornem a fer i siguem encara molts més”. Entre els corredors es va poder identificar el regidor d’Esports, Josep Moliné, i l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, qui va felicitar els participants i va mostrar la seva satisfacció perquè “Sitges sigui tan solidària”. La regidora de Governació i Ensenyament, Vinyet Lluís, i el regidor de Turisme i Platges, Ignasi Garrigó, també van voler ser presents en aquest acte solidari col•lectiu. 
La causa era solidària i en memòria del Pol Lahoz, un jove sitgetà al que li havien detectat un tipus de càncer infantil del desenvolupament als 14 anys

10/10/2013

Presentació Cursa solidaria " Nits de la lluna plena"

nit de la lluna plena 

Al Saló de Plens de l'Ajuntament de Sitges s'ha presentat la Cursa Nits de la Lluna Plena, un moment molt emotiu en el qual han estat particeps l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, el director de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, Oriol Bota, els pares de Pol Lahoz, Estela Campañá i Xavier Lahoz, i el gerent de l’empresa Runnering, Sito Castelló, el regidor de Participació Ciutadana i Esports, Josep Moliné, el director de l’INEF Barcelona, Xavier Iglesias, el responsable d’aliments de Càritas, Salvador Escofet, i esportistes d’èlit.,

El divendres 18 d'octubre, Sitges acollirà una cursa màgica i 100% solidaria a la llum de la lluna plena, la convocatoria ha superat totes las espectatives.

Al final d'acte a'ha lliurat el dorsal nº 1 a Estela Campaña mare d'en Pol.

Informació de la cursa.

18 d’octubre a les 21 h NITS DE LA LLUNA PLENA SOLIDARIA A SITGES by Runnering

DONES TOT A CANVI DE MOLT

6 km per gaudir i compartir experiències amb gent com tu. Caminant o corrent. Una oportunitat per ajudar a un gran col·lectiu que treballa per la Recerca del Càncer Infantil

En Pol va ser diagnosticat d’un tipus de càncer infantil de desenvolupament als 14 anys. En Pol era un atleta a més a més de monitor de basquet, de vela, esquiador i estudiant de tercer any d´INEF.

Gràcies a l’esforç i treball de les persones del Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Deu , la vida d´en Pol durant els sis anys de la seva malaltia, va ser la vida d’un noi de la seva edat, estudis, companya i esport, tot ho podia fer alhora.

Després la malaltia el va vèncer i avui en Pol no està entre nosaltres.

Els seus pares i el seu germà, en agraïment a l’Hospital de Sant Joan de Deu i com ajuda a la investigació per la resta de nois i noies que encara lluiten per sobreviure a aquesta malaltia, organitzen amb la col·laboració de l’empresa Runnering la NIT DE LA LLUNA PLENA SOLIDARIA el 18 d’octubre del 2013 a les 21h.

Tots els diners que recollim seran donats integrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’hospital de Sant Joan de Deu. Aquest laboratori és un centre de referència a nivell mundial i el 80% del seu pressupost es basa en donacions particulars.

SORTIDA: A les 21h des del Passeig de la Ribera de Sitges (Bar Kansas). Proba no competitiva ni cronometrada. La pots fer caminant o corrent. No hi ha límit d’edat

ARRIBADA: Al camp del Club de Rugby de Sitges, on et convidarem a una Botifarrada (entrepà i una beguda ). Farem un sorteig amb molts premis dels nostres col·laboradors.

RECORREGUT: 6 km. Estarà senyalitzat i tallat durant al moment que passi la cursa.

INSCRIPCIÓ/DONACIÓ: 13€ que s’ingressaran directament a l´Obra Social de Sant Joan de Deu.

LLOC DE LA INSCRIPCIÓ:

- Base: RUNNERING Viladecans - C/Sant Joan 28 – 08840 Viladecans – T.93 658 30 09.

- Base: FERRAN ESPORTS - C/Jesús 22-25 – 08870 Sitges

- Online a RUNNERING.COM 

Les persones que no puguin participar en la NIT DE LA LLUNA PLENA SOLIDARIA poden fer la seva donació inscrivint-se al pitrall 0000 de la mateixa web.

RECOLLIDA DE DORSALS: Donarem un tiquet per l’entrepà, la beguda i un dorsal “tattoo” pel sorteig que farem al final de la NIT DE LA LLUNA PLENA. Podreu recollir-ho a partir del dia 10 d’octubre a les botigues on feu la inscripció o una hora abans al punt de sortida.

MATERIAL RECOMANABLE: Calçat trail/running, frontal i roba transpirable i còmoda.

Aquesta NIT DE LA LLUNA PLENA SOLIDARIA estarà limitada a 1000 places.

Les dues opcions (caminar o córrer) estaran controlades per l’equip Runnering Team, Guàrdia Urbana de Sitges i voluntaris.

Hi haurà servei de guarda-roba mòbil on podreu deixar les bosses a la sortida i recollir-les a l’arribada.

A la sortida, Cáritas Sitges farà una recollida de menjar solidari. Els productes que es necessiten son els següents: arròs, sucre, farina, llaunes de préssec i pinya en almívar, llaunes precuinades, llaunes de sardines, sucs de fruita amb envàs que no sigui de vidre i gel de dutxa.

Els participants manifesten conèixer el recorregut i assumeixen el risc de contraure una lesió durant l´activitat. No obstant l’organització té concertada una Assegurança de Responsabilitat Civil.

Asistencia Mèdica: durant la NIT DE LA LLUNA PLENA SOLIDARIA, a la sortida, a la arribada i durant tot el recorregut disposarem d´una ambulància que assistirà qualsevol problema que es pugui donar.