Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Creworking Sitges Català

Creworking Sitges 


Creworking Sitges

Adreça: Pilar Franquet 22 08870 Sitges  

Teléfon: 93 709 83 48   

Horari:  de 9 a 18h

creworking sitges

 

 

 

 


logo creworking

CREWORKING

Què és CREWORKING?

CREWORKING és un espai de treball físic situat a Sitges destinat a ser compartit per diferents professionals basat en el concepte de CoWorking. En els espais de CoWorking la col·laboració juga un paper fonamental, convida a professionals de diferents branques a compartir un mateix espai i on qualsevol dubte, assessorament o necessitat que tingui un coworker es pugui solucionar d'una manera fàcil i ràpida compartint els seus dubtes amb altres coworkers .

El CoWorking afavoreix les sinergies entre professionals, fomenta la productivitat i acaba amb l'aïllament laboral a què s'enfronten milers de professionals de diferents sectors, autònoms, freelance, petites empreses ...

En CREWORKING oferim un espai de treball singular, lluny dels estàndards del típic mobiliari d'oficina, oferint una infraestructura molt més competitiva que la que tenim treballant en una casa o en una solitària oficina. Els coworkers podran disposar de sala de juntes i de reunió on rebre als seus clients, un lloc on separar vida laboral i personal, amb assistència telefònica i recepció per poder atendre a tots els seus clients encara que no es trobin a l'oficina.

CREWORKING està destinat principalment a professionals d'Internet, dissenyadors, programadors, arquitectes, fotògrafs, escriptors, periodistes, etc ... i molts més.

Let 's Work togheter!

 


     

 


  
creworking sitges
 

 

 

servicios creworking

 

espacio compartido creworking sitges

 

oficinas creworking sitges

 

coworker distance

 

sala reuniones creworking