Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Els Mossos d’Esquadra i la Policial Local intensifiquen el control sobre el top manta a Sitges

26/07/2016

Els Mossos d’Esquadra i la Policial Local intensifiquen el control sobre el top manta a Sitges

top manta sitges

· El dispositiu té per objectiu dissuadir l’activitat de venda ambulant no autoritzada i de productes falsificats que augmenta durant l’estiu
· Avui s’han comissat quasi 3.000 articles, principalment roba esportiva i complements personals
Aquest matí s’ha iniciat un dispositiu de saturació pels voltants de l’estació de Renfe de Sitges amb l’objectiu de lluitar contra la venda de material falsificat que afecti a la propietat intel·lectual i industrial.
El dispositiu s’ha iniciat a les 10.30 hores amb la participació de Mossos d’Esquadra, Policia Local de Sitges i efectius d’estrangeria del Cos Nacional de Policia, tots ells distribuïts per les zones properes a l’estació del tren per tal d’identificar els venedors ambulants, inspeccionar el material i fer el comís dels productes falsificats, principalment roba esportiva i complements.
En el mateix moment, els Mossos d’Esquadra de trànsit han realitzat controls a la rotonda de la sortida de la C-32 amb la finalitat de localitzar cotxes o furgonetes carregades amb material falsificat.
A partir de les 17.30 i fins a les 22.00 hores d’avui un binomi dels Mossos d’Esquadra es posicionarà a l’altura del passeig de la Ribera amb el carrer de la Bassa Rodona per tal que els venedors ambulants no es col·loquin en aquesta zona.
Aquest dispositiu forma part d'un seguit de mesures per abordar el fenomen del top manta i neix amb la voluntat de les administracions de mantenir l’actuació policial i millorar la coordinació entre els diferents cossos de seguretat.
La Policia Local de Sitges, els Mossos d’Esquadra i la resta de cossos de seguretat mantindran i intensificaran la pressió policial en els espais amb més presència de venedors ambulants no autoritzats, així com també sobre els compradors.
Paral·lelament s’actuarà més intensament sobre l’origen del fenomen de la venda ambulant no autoritzada, com són els magatzems de distribució dels productes que posteriorment es venen de forma no autoritzada.
En el marc del dispositiu s’ha identificat a 22 persones, set de les quals el Cos Nacional de Policia les ha traslladat a estrangeria a efectes d’identificació per manca de documentació o perquè no donaven cap fiança de la seva identitat.
La Policia Local de Sitges ha aixecat vuit actes, ha comissat més de 1.000 articles i ha denunciat als seus portadors per venda ambulant a la via pública d’objectes no falsificats.
Els Mossos d’Esquadra han instruït 14 atestats, han comissat quasi 2.000 articles falsificats i han citat nou persones a judici per delictes contra la propietat industrial (falsificació de marques registrades).
Durant el dispositiu d’aquest matí s’han comissat un total de quasi 3.000 articles, principalment roba esportiva i complements personals.