Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Comunicat de les treballadores de les llars d’infants municipals

08/03/2017

Les Treballadores de les llars d'infants municipals no cobren la seva nòmina

llars infants sitges

La trentena d'educadores de les llars d'infants municipals de Sitges, El Cercolet i La Moixiganga, continuen sense cobrar la nòmina del mes de febrer arran d'un conflicte de facturació entre l'empresa concessionària, Educare XXI, i l'Ajuntament de la vila.

Comunicat de les treballadores de les llars d’infants municipals

Una altra vegada les tensions i desacords econòmics entre l’empresa gestora Educare XXI, S.L. i l’Ajuntament de Sitges tornen afectar directament les economies familiars de les treballadores.

Exigim els nostres drets i volem les nostres nòmines, no podem ser objecte d’intercanvi i de joc entre empresa i Ajuntament.

De nou les treballadores paguen les conseqüències de les irresponsabilitats dels que gestionen i governen.

Volem una solució ja!!!! 

L'Ajuntament de Sitges garanteix el funcionament de les llars d'infants municipals 

El consistori i Educare XXI, empresa gestora del servei, negocien una solució al conflicte contractual 

El pla B seria que l'Ajuntament gestioni directament les llars per "protegir els interessos dels infants i les treballadores" 

L’Ajuntament de Sitges i l’empresa Educare XXI negocien per intentar posar fi al conflicte contractual que les dues parts mantenen per la gestió de les llars d’infants municipals. El consistori, amb un informe d’intervenció municipal de l’estiu del 2016, afirma que Educare XXI hauria facturat una quantitat superior a l’establerta en el conveni inicial. 

Dit això, des del mes de novembre fins ara, l’Ajuntament ha deixat d’abonar les factures pel servei a Educare XXI. L’empresa s’agafa al moviment del consistori per justificar l’impagament de la nòmina de febrer a les treballadores i a la vegada no seguir prestant el servei . En canvi, des del govern municipal es defensa que “només es vol compensar les quantitats facturades indegudament segons intervenció”, durant els cursos 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 i 2014- 2015. 

En cas que les negociacions amb Educare XXI no arribessin a bon port, l’empresa ha posat com a data límit el proper 16 de març, el pla B seria que l’Ajuntament de Sitges gestioni directament les llars d’infants “per protegir els interessos de les famílies usuàries del servei i evitar l’impagament de les nòmines a les treballadores”. 

Font Nacio Sitges