Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

5a Jornada Sitges Clean Up Day

13/05/2018

5a Jornada Sitges Clean Up Day

Galeria Fotogràfica

5a jornada sitges clean up day

(Fotos Ajuntament de Sitges)

Activitat de neteja participativa del litoral. Els plàstics recuperats seran reutilitzats per ala confecció de la instal•lació Artística Col•lectiva del festival ReciclArt i el Corpus 2018. 

Es recullen 65,2 quilos de residus en el Clean Up Day Sitges 

Part dels plàstics recuperats seran reutilitzats per a la confecció de la instal·lació artística col·lectiva que es mostrarà en el marc del Festival ReciclArt 2018, que es celebrarà del 25 de maig a l’1 de juliol. 

Sitges va acollir aquest diumenge la cinquena edició del 'Clean-up Day Sitges', una acció de neteja de plàstics i altres escombraries del litoral de la vila, en el marc de l'acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. 

Al llarg del matí, 33 persones van recollir 65'2 quilos de residus en una acció organitzada per Centre d’Estudis del Mar i prèvia a la celebració del Festival Sitges ReciclArt. Part dels plàstics recuperats seran reutilitzats per a la confecció de la instal·lació artística col·lectiva que durant la Festa del Corpus, de l’1 al 3 de Juny, esdevindrà l’activitat principal del festival. 

El regidor de Territori, Sostenibilitat i Habitatge, Jordi Mas, qui va participar diumenge en la recollida de residus, va comentar que “un de les coses destacades d’aquesta acció de conservació del medi ambient és que hi participen famílies amb nens, al qual cosa és important per fer arribar la idea i el missatge del reciclatge”. Mas va recordar el compromís de l’ajuntament amb el medi ambient, un compromís que es pot visualitzar amb l’obtenció del certificat Biosphere i el suport a les activitats que estimulin els hàbits de reciclar”. Per tot això, segons el regidor, s’han de donar “nous passos endavant per implicar també a les empreses en matèria de reciclatge”. 

El Festival Sitges ReciclArt 2018 es celebrarà del 25 de maig a l'1 de juliol en seu al Centre Cultural Miramar i oferirà diferents activitats obertes al públic i tallers participatius.

14/05/2017

Apunta't al ‘Clean-up Day Sitges’

clean up day sitges

Les persones interessades en participar en l'acció de neteja de plàstics i altres escombraries del litoral de la vila del proper 14 de maig poden inscriure's prèviament a través del correu cem@diba.cat.

El 'Clean-up Day Sitges' arriba el proper 14 de maig amb una acció de neteja de plàstics i altres escombraries del litoral de la vila, en el marc de l'acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

Les persones interessades en participar en l'acció de neteja de plàstics i altres escombraries del litoral de la vila així com promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment, poden inscriure's prèviament a través del correu cem@diba.cat. També poden presentar-se directament el dia que es realitza l’acció a les portes del Centre d’Estudis del Mar a les 10.00 hores.

Part dels plàstics recollits al CEM, un cop nets i classificats, formaran part de la instal·lació exposada al pati del Centre Cultural Miramar amb motiu del Corpus Sitges 2017 i del Festival d’Art i Reciclatge Sitges ReciclArt 2017.