Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Acord de Govern de CIU i ERC

12/06/2015

Acord de Govern de CIU i ERC

CIU I ERC ACORD DE GOVERN

 

Ajuntament de Sitges 2015-2019 

Hores abans de la investidura del nou alcalde i el nou govern, s’ha firmat l’acord de govern entre CIU i ERC. 

Els acords als quals han arribat son: 

1.- Investir en Miquel Forns i Fuste, cap de llista de CIU i de la llista mes votada batlle de Sitges, el proper 13 de Juny 

2.- El nou cartipàs municipal i Pla de Mandat municipal, segons els dos annexos que estaran basats en 5 grans eixos. 

  • Polítiques Socials: què tindrà com a objectiu l’ampliació de les Prestacions Socials Bàsiques i la lluita contra l’exclusió social i la pobresa en col·laboració amb les entitats socials de la vila.  
  • Desenvolupament econòmic: amb la implementació d’ambicioses polítiques de dinamització econòmica, promoció turística, reforç del teixit empresarial, suport a les empreses, que siguin generadores d’ocupació i de retorn econòmic i social per a Sitges i els seus habitants, en especial atenció als nous emprenedors.  
  • Promoció Cultural: la promoció d’esdeveniments culturals de referència mitjançant la col·laboració pública-privada, juntament amb l’impuls de polítiques destinades a garantir la creativitat, l’accés i l’ús de la cultura per tothom amb l’objectiu de consolidar Sitges com a Capital Cultural de Catalunya oberta al món, seran un objectiu prioritari del nou govern.  
  • Entorn i Convivència: Treballarem per tal que la via pública, en tots els barris de la Vila, com de Garraf i Les Botigues tinguin els nivells de qualitat que exigeixen uns bons serveis públics garantint la convivència.  
  • Govern Obert: Situar Sitges a l’avantguarda de la innovació en la gestió pública mitjançant la participació ciutadana, la implementació de la nova Llei de Transparència i la definició d’estàndards ètics i codis de conducta.  

3.- Promoure i aprovar totes i cadascuna de les mocions i/o accions polítiques, en l’ambit municipal a favor del procés constituent del nou estat català independent a proposta de la Presidència, el Govern de la Generalitat, el Parlament de Catalunya i les entitats socials sobiranistes. 

Aurora Carbonelll ha remarcat que es un pacte molt consensuat i molt treballat dins d’una bona entesa.

CIU I ERC Governaran a Sitges

CIU I ERC Governaran a Sitges

Després  dels resultats obtinguts el dia 24 de Maig per les eleccions Municipals de Sitges, donant 5 regidors a CIU, 3 Sitges en Positiu, 3 ERC, 3 CUP, 3  Ciutadans, 2 NH, 1 GIS, 1 PP y a 1 dia de la investidura del nou alcalde. CIU  com a primera força política i Esquerra Republicana de Catalunya signan pacte de govern avui a les 16h a la Plaça Catalunya monument a les quatre barres.

Govern de 8 regidors sobre 21 del consistori queden 6 partits amb  13 regidors a l’oposició. Un govern feble i amb minoria. Demà dissabte a les 12h Serà el nou equip de govern sempre i quan no hi hagin sorpreses en el moment de la investidura.