Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

CINE CLUB SITGES PREESTRENA 'VIVA' PEL DIA DE L'ORGULL GAI

CINE CLUB SITGES PREESTRENA 'VIVA' PEL DIA DE L'ORGULL GAI

cine club sitges viva

Dijous, 30 de juny el Cinema Prado acollirà la preestrena del llargmetratge 'VIVA' per commemorar el dia de l'orgul gai.

L'acte comptarà amb la col·laboració de Gay Sitges Link que oferirà una copa de cava als assistents i d'un espectacle a càrrec de La Secre, Alba i Juan Reina.

Cineclub Sitges s'afegeix als actes per commemorar el dia de l'orgull gai a Sitges amb la preestrena en exclusiva del llarmetrage 'VIVA'. És tracta d'una cooproducció irlandesa i cubana dirigida per Paddy Breathnach i escrita per Mark O'Halloran, que segueix a Jesús, un cubà de 18 anys perdut i intentant conèixer la seva veritable identitat. Poc segur de si mateix o la seva direcció futura, treballa en un club de drag queens de l'Havana a on persegueix els seus somnis d'esdevenir un artista, alhora que guanya diners a través de la prostitució.

A casa troba un oasi escoltant els discos que la seva mare i la seva àvia li van deixar, o també observant els boxejadors entrenant al costat de casa seva. A la seva vida, però, arriba alguna cosa que desafiarà la seva direcció i la seva llibertat, el seu desaparegut pare, un celebrat boxejador, després d'estar 15 anys a la presó per haver matat a una persona en una baralla de carrer quan Jesús era un nen.


'VIVA' arriba a Sitges després de l'èxit obtingut als Festivals de Sundance, Telluride i després d'inaugurar la 31a edició del Festival Internacional de Cinema de València, Cinema Jove. El film també ha estat una de les 9 pel·lícules preseleccionades pels Òscars de l'Academia de Hollywood.

El film que s'estrena oficialment el 8 de juliol es podrà veure al Cinema Prado de Sitges en una projecció exclusiva per l'ocasió i que comptarà amb la col·laboració de Gay Sitges Link.

L'esdeveniment serà el proper dijous, 30 de juny a les 20 h amb una copa de cava a càrrec de Gay Sitges Link