Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Cercle Artístic

 

Cercle Artístic Sitges 

Entitat que vol donar a conèixer l'obra i l'activitat artística desenvolupada pels artistes sitgetans associats, en tots els àmbits.

Difondre coneixements relacionats amb els procediments pictòrics o la praxis artística, i promoure la reflexió sobre la història i la teoria de l'Art. 

16/06/2017 

Inauguració de l’exposició de quadres de flors Flors, Sitges i colors / Corpus 2017 

Galeria Fotogràfica

 expo flors

 

Inauguració de l’exposició de quadres de flors Flors, Sitges i colors / Corpus 2017 que es pot visitar del 16 al 18 de Juny Horari: d’ 11 a 13 h i de 17 a 20 h

17/02/2014 

El Cercle Artístic parla sobre els estudis i els tallers creatius d’arreu del món

 

cercle artistic sitges

La introspecció sobre els diversos tallers i estudis d’artistes d’arreu del món. El sitgetà Carles Arola va presentar una conferència on va projectà més de 600 fotografies d’espais creatius ben diferents. 

Les persones assistents a la xerrada van descobrir com són aquests diversos espais de creació, quines similituds i diferències tenen i com acaben reflectits en bona part de l’obra. La sessió s’endinsa en aquest espai íntim i s’hi veuen imatges de pintors i escultors als tallers, autoretrats del Renaixement, imatges contemporànies, classes de Belles Arts, estudis compartits o llocs força insòlits. 

Van ser protagonistes de la xerrada tallers de grans artistes, però també de més modestos, alguns de la bohèmia parisenca, així com altres de Sitges; alguns de luxosos i d’altres de més senzills.