Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

El centre de Formació d’Adults presenta la programació per al nou curs

28/09/2017

El centre de Formació d’Adults presenta la programació per al nou curs

centre adults sitges

Propostes formatives per ampliar la cultura, reforçar la memòria i cursos d’idiomes són algunes de les principals novetats de l’escola d’adults de Sitges, La Xarxa.

El Centre de Formació d'Adults La Xarxa vol iniciar el nou curs 2017-2018 amb un increment d’alumnes i més oferta formativa. Una de les grans novetats és la recuperació del vessant cultural amb 8 tastets per aprendre nous coneixements.
Els tallers, que començaran a partir del mes d’octubre, estan relacionats amb l'adquisició de recursos per a l'expressió escrita, la creació de manualitats, el disseny de màscares, aprendre a cuinar, per exemple, per a una festa de forma fàcil i ràpida, i millorar la comunicació entre altres propostes formatives.

L’oferta del centre també es complementa amb tallers de memòria per conèixer tècniques i estratègies, reforçar-la i exercitar-la. Aquest any s'ha obert un nou curs en horari de tarda, del qual encara queden places i que complementa els dos grups que existeixen en torn de matí.

Un dels pilars bàsics de l’oferta del centre és la formació reglada. Des del l’escola d’Adults es continuen oferint els cursos de formació bàsica, l’obtenció del títol del GES (graduat escolar) i la preparació lliure d’accés als cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, d’aquest últim s’ha donat al centre autorització del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que suposa obtenir un certificat que dóna puntuació extra a sumar a la nota que s’obtingui a la prova lliure autorització que ja es té per al Grau Mitjà.

Els cursos d’idiomes són un dels principals reclams. Aquest any, com a novetat, s’incorpora a l’oferta un curs d'alemany per a principiants. D'altra banda, continua l'ensenyament del castellà per a estrangers que té dos nivells l’inicial i el bàsic. L’oferta de cursos d’anglès es concreta en 4 nivells: A1 iniciació (beginner), A2 elementary, B1 Pre-intermediate i B1 +Intermediate.

Per formalitzar les inscripcions cal demanar cita prèvia al Centre de Formació d’Adults, ubicat al carrer Sant Honorat, 28. Les persones interessades poden demanar més informació al telèfon 93 894 10 48.