Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Obertes les inscripcions per als cursos d'anglès i castellà al Centre de Formació d'Adults

22/09/2016

Obertes les inscripcions per als cursos d'anglès i castellà al Centre de Formació d'Adults

centre d adults sitges

El curs d’anglès compta aquest any amb el nou nivell Social English, que genera situacions de conversa al restaurant o a l'estació, per exemple, per desenvolupar la part més activa de la llengua.
Els cursos d'anglès i castellà del Centre de Formació d'Adults de Sitges té les inscripcions obertes per al curs 2016/2017, uns cursos que es realitzen dins el marc europeu de referència per a l'estudi de les llengües.
En el cas de l'anglès, s'ofereixen sis nivells: A1, A2, B1, B2, Preparació First Certificate i Social English. Aquest darrer nivell és la novetat del curs orientat a persones que vulguin desenvolupar la part més activa de la llengua d'una manera més dinàmica i amena, creant situacions de conversa al restaurant o a l'estació, per exemple. El cursos s'iniciaran a l’octubre i s'estendrà fins la primera setmana de juny. S'impartiran tres hores setmanals repartides en dos dies.
En el cas del castellà, s'ofereixen dos nivells: A1 i A2. El curs anirà d’octubre a gener, el primer mòdul, i de febrer a maig, el segon, amb dures hores presencials a la setmana presencial i tres hores 'online' també setmanals.
Les persones interessades en conèixer l'oferta i el sistema d'inscripció, així com informar-se sobre cursos en altres idiomes poden consultar el web www.cfasitges.blogspot.com.es. Per a l'accés als cursos es realitza una prova de nivell.