Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Celebració Dia de la Policia Local de Sitges 2015

29/09/2015

Celebració Dia de la Policia Local de Sitges 2015

Galeria Fotogràfica

dia policia local sitges 2015

 

Al Racó de la Calma s'ha celebrat el día de la Policia Local, El batlle de Sitges Miquel Forns ha saludat a tota la plantilla formalment abans d'entrar al Salo d'Or del Palau Maricel on s'han fet els parlaments i agraïments a diverses persones de la vila i diversos agents de la Policia Local per la seva trajectoria profesional durant aquest any.

 

La Policia Local de Sitges celebra el dia del seu patró  

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, presideix l’acte acompanyat de regidores i regidors de la Corporació. La jornada de Sant Rafael s’ha celebrat amb una formació al Racó de la Calma, en què han participat també agents de la Policia Local de diferents municipis, i responsables de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia. 

La Policia Local de Sitges ha celebrat avui el dia del seu patró, Sant Rafael, amb una formació que, per primera vegada, ha tingut lloc al Racó de la Calma. A l’acte han participat agents de Policia Local d’altres municipis, a més de responsables dels cossos dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia.  

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha expressat que “amb aquesta jornada posem en valor la vostra funció, fonamental per a la nostra societat, i no només en el sentit de la seguretat, sinó en relació a la vostra responsabilitat, al servei humà que desenvolupeu més enllà del vostre deure professional”.  

Després de la recentment aprovació al Parlament de Catalunya de la Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació pública i bon govern, l’Inspector de la Policia Local, Rafael Pino, ha centrat el seu parlament en la importància de garantir la transparència de l’activitat pública i el dret dels ciutadans a la informació. L’Inspector ha explicat que s’ha posat en marxa la xarxa social de twitter de la Policia Local que ja compta amb més de 500 seguidors. “Informar de les nostres funcions de ben segur que permetrà un apropament de més ciutadans i ciutadanes a les nostres complicades tasques diàries. I possiblement entenguin millor el perquè de les nostres actuacions”, ha destacat l’Inspector.  

Durant l’acte s’ha distingit la tasca d’agents que durant l’any han realitzat algun servei destacat. És el cas de l’agent Ivan Cid, que va evitar la mort per suïcidi d’un jove el passat mes de juliol, i també s’ha reconegut la labor de Jordi Balagueró qui, estant fora de servei, va salvar la vida d‘un nen de 3 anys amb símptomes d’ofegament. També s’han fet mencions especials a persones de la societat civil que han col·laborat amb la feina de la Policia Local.