Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Sud

Celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Sud

Galeria Fotogràfica

dia de les esquadres sitges 2015
L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha presidit juntament el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra (CME), Josep Lluís Trapero, l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Sud, en un acte celebrat avui a l’auditori de l’Hotel Melià Sitges. A l’acte han assistit també la cap i el sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud, comissària Cristina Manresa i intendent Antoni Antolin, entre altres autoritats i comandaments del CME. 

La Regió Policial Metropolitana Sud celebra a Sitges el Dia de les Esquadres lliurant 330 felicitacions 

L’acte, celebrat a l’auditori de l’hotel Melià davant de 1.300 persones, va ser presidit pel comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns. 

El comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i l’alcalde, de Sitges, Miquel Forns, acompanyats de la comissaria de la RPMS, Cristina Manresa van presidir ahir l’acte institucional del dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) a l’Hotel Melià de Sitges. 

L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, va destacar en el seu discurs inaugural que “aquest últim any de treball ha estat molt intens, amb dispositius conjunts entre els Mossos i la Policia Local, i amb reunions amb veïns i sectors econòmics afectats per la venda ambulant. I més enllà de la feina feta per minimitzar aquesta pràctica, que ha estat molta i bona, cal posar en valor la feina pedagògica que heu exercit els cossos de seguretat”. Miquel Forns va explicar que aquest és “un problema social que, com en moltes ocasions s’ha dit, no té una solució exclusivament policial, sinó que cal buscar-la més enllà, fins i tot en l’àmbit judicial”. 

El comissari en cap va expressar la idea de “la proximitat com a base essencial de la funció policial i com a objectiu principal del cos de Mossos d’Esquadra” i va explicar “la necessitat d’entendre els mossos com a part integrant de la ciutadania, però amb la funció important de vetllar pel compliment de les lleis, al mateix temps que els drets i les llibertats de les persones”. Per la seva part, la comissària Cristina Manresa ha destacat en el seu parlament el fet “que totes les comissaries han tancat l’any amb bons resultats i a nivell d’accidentalitat també s’ha reduït la xifra. A data d’avui, encara mantenim aquestes dades positives a la nostra regió”. 

En el transcurs de l’acte es van lliurar 330 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra, a deu membres del personal d’administració de la Regió Policial Metropolitana Sud i a un membre de la Guàrdia Civil de Barcelona, un membre del Cos Nacional de Policia de Cornellà de Llobregat, tres membres de la Policia Portuària i dos guàrdies urbans, un de l’Hospitalet de Llobregat i un altre de Barcelona. També han estat distingits 17 membres de les policials locals de Martorell, Sant Just Desvern, Cervelló, Vilafranca del Penedès, Castelldefels, Santa Margarida i els Monjos, El Prat de Llobregat, Begues i Sant Pere de Ribes. També han rebut homenatge quinze ciutadans que han protagonitzat actuacions meritòries amb les quals han contribuït a que els Mossos d’Esquadra hagin pogut donar un millor servei públic. Els dos reconeixements s’han atorgat al Magistrat del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú, Jose Villodre, i al grup operatiu de robatoris especialitzats de la RPMS. 

La cerimònia va comptar amb la interpretació de l’Institute of the Arts Barcelona, amb seu a Sitges.