Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Celebració del patró de la Policia Local de Sitges

28/09/2018

L’alcalde Miquel Forns reconeix la professionalitat del cos de la Policia Local

dia policia local sitges 2018

Una trentena d’agents passen revista al Racó de la Calma en l’acte institucional la vigília de Sant Rafael, patró dels agents policials


L'alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha reconegut la professionalitat del cos de la Policia Local de Sitges durant l'acte institucional de celebració divendres de vigília de Sant Rafael, patró dels agents policials.

Forns ha expressat durant el seu discurs que "durant els darrers vuit anys el cos ha guanyat en efectivitat gràcies a la professionalització i com a sitgetans podem enorgullir-nos de comptar amb un cos de la Policia Local amb un expedient com aquest".

L'alcalde ha explicat que les estadístiques assenyalen un progressiu descens dels fets delictius. "Sitges és una vila segura, una evidència confirmada, per la percepció de residents i dels nombrosos visitants i turistes que fan estada al nostre municipi”, ha dit Forns.

Durant l'acte, l'alcalde i l'inspector del cos han passat revista a una trentena d'agents que s'han quadrat al Racó de la Calma en representació de tots els agents del cos de la vila.

30/09/2016

Celebració Dia de la Policia Local Sitges

Galeria Fotogràfica

dia policia sitges2016

L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha presidit avui divendres 30 de setembre l’acte institucional del Dia de la Policia que se celebrarà al Racó de la Calma. 

L’acte ha començat a les 12h amb la formació del cos de la Policia Local i a les 12.30h ha tingut lloc el lliurament de mencions especials, felicitacions i parlaments de les autoritats al Saló d’Or del Palau Maricel. 

Distincions al mèrit per a agents i ciutadans en la celebració del patró de la Policia Local 

• Un total de 18 agents reben una felicitació pública per tasques d'especial mèrit i dos ciutadans per col·laboració meritosa amb els cossos policials. 

• Miquel Forns, als agents: "Tots sou servidors públics que garantiu un dels drets fonamentals més importants, com la seguretat". 


Una trentena d'agents de la Policia Local de Sitges han format aquest matí al Racó de la Calma en el dia del seu patró, Sant Rafael, un acte que ha comptat amb la revista per part de les autoritats locals i en presència dels responsables dels cossos dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia. 

Durant les intervencions, l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha manifestat davant el cos policial que "tots sou servidors públics que garantiu un dels drets fonamentals més importants, com la seguretat". "Que sigueu anònims és la millor notícia però per mi heu de saber que no ho sou. Mai us reconeixerem prou la vostra dedicació ni la vostra feina diària. És un privilegi tenir-vos tan a prop", ha afegit l'Alcalde. 

Per la seva part, l’inspector de la Policia Local, Rafael Pino, ha volgut fer un reconeixement públic a la tasca policial en general incidint en la vocació de servei dels agents del cos. Pino ha volgut fer una valoració dels 13.000 serveis prestats en el darrer any, dels quals 3.748 estan relacionats amb el trànsit; 1.830 relacionats amb la seguretat ciutadana, com les baralles o furts; o 1.352 denúncies tramitades a l’oficina d’atestats, entre altres. 

Durant l'acte s'ha distingit la tasca d'agents que durant l'any han realitzat algun servei meritori. En aquest sentit, fins a 18 agents de la Policia Local han rebut una felicitació pública per tasques d'especial mèrit en la identificació, persecució i detenció de presumptes delinqüents, així com en intervencions en matèria de seguretat de persones i béns materials. 

Han rebut també una menció especial els ciutadans Laura Sancho Luna, per haver localitzat un senyor desaparegut al Parc del Garraf, i Jaime Gil Abarca, director de l’Àrea de Serveis Especials del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) en reconeixement a la seva professionalitat en els dispositius de Carnavals i Festa Major. 

També han rebut una menció especial els membres de la Unitat de la Policia Judicial de la Policia Local de El Prat de Llobregat per haver col·laborat en la identificació d’un autor d’un furt de joies a Sitges.

29/09/2014

Celebració del patró de la Policia Local de Sitges

Galeria Fotogràfica del acte

Celebració del patró de la Policia Local de Sitges


Amb motiu de la festivitat de Sant Rafael, patró de la Policia Local, la Policia Local de Sitges ha fet una formació de la plantilla complerta davant la Prefectura, al carrer Samuel Barrachina. La celebració ha finalitzat amb el lliurament de felicitacions als agents, reconeixements als ciutadans que han realitzat accions heroiques, i amb els parlaments de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; la regidora de Governació, Vinyet Lluís; i l’Inspector de la Policia Local, Rafael Pino 

La Policia Local celebra el seu patró amb uniformes nous 

La jornada de Sant Rafael s’ha celebrat amb una formació davant les instal•lacions de la Prefectura local, en què han participat també agents de la Policia Local de Castelldefels, Sant Pere de Ribes i Vilafranca, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia. 

Presidit per l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la regidora de Governació, Vinyet Lluís, la Policia Local ha celebrat el dia del seu patró, Sant Rafael, amb una formació davant les instal•lacions de la Prefectura Local. A l’acte han participat altres agents de Policia Local de Sant Pere de Ribes, Castelldefels i Vilafranca, a més d’una representació de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia. 

“La Policia Local de Sitges en aquest darrer any ha fet un esforç considerable per ampliar la seva formació i per adaptar-se a una societat canviant”, ha assegurat l’inspector, Rafa Pino, qui també ha agraït “la disposició política perquè es pugui dur a terme i millorar el treball policial”. La regidora de Governació, Vinyet Lluís, per la seva banda, ha destacat “la bona feina feta, especialment durant l’estiu, que ha estat complicat per la venda ambulant” i ha agraït a Mossos d’Esquadra la seva col•laboració per fer front a aquesta problemàtica. Lluís ha fet una crida doble, als agents i a la població, perquè “s’entengui millor la feina que s’està fent des de la Policia Local”. En aquesta mateixa línia l’Alcalde ha explicat que “la Policia Local ha de buscar l’excel•lència i no es pot permetre el descrèdit del seu treball”. Forns ha demanat als agents que realitzin també “una tasca pedagògica per explicar en què consisteix la seva feina”. 

Durant l’acte s’ha distingit també a persones de la societat civil que han col•laborat amb la Policia Local i als agents que en el darrer any han realitzat algun servei destacat. 

Aquest any, la celebració s’ha fet coincidir amb el canvi de vestuari dels agents, que s’ha dut a terme per adaptar a la Policia Local de Sitges als criteris que s’estan aplicant a la resta de cossos de seguretat local.