Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

LA CASA VILELLA OBRE PORTES AQUEST MES D’ABRIL

05/04/2017

LA CASA VILELLA OBRE PORTES AQUEST MES D’ABRIL

 

Galeria Fotogràfica

 

hotel casa vilella sitges

casa vilella sitges

Sitges recupera una de les seves joies noucentistes convertida en hotel

L'HOTEL

L'emblemàtic edifici de la Casa Vilella, situat en primera línia de mar, al Passeig Marítim de Sitges, obrirà les portes reconvertit en hotel aquest mes d'abril, després d'una profunda reforma, que li ha permès recuperar el seu esplendor.
Amb catorze habitacions decorades de manera exclusiva, aquest hotel amb encant reforça l'oferta turística de qualitat de Sitges amb un nou concepte d’allotjament exclusiu i de qualitat, on l’atenció i la cura en els serveis constitueixen la seva filosofia.

Les habitacions de Casa Vilella han estat dissenyades de manera exclusiva en cada cas i amb mobiliari fet a mida. Vuit de les habitacions són dúplex i tenen vistes al Mediterrani. La resta tenen vistes al jardí, que també ha estat recuperat i condicionat amb motiu de la reforma de l'edifici.
L'hotel disposa també de zona chill out, terrassa, saló amb xemeneia, garatge interior, piscina, jardí, sala de fitness i restaurant propi. El jardí constitueix un espai adaptat a gaudir de la tranquil·litat i el relax, tant al matí com al migdia, tarda i vespres.
Casa Vilella ofereix esmorzars a la carta, restaurant de cuina mediterrània i servei de còctels. Bar a la zona de la piscina i terrassa amb vistes al Passeig Marítim oberta pels clients que no estiguin allotjats.
L'establiment obrirà els dotze mesos de l'any.

LA HISTÒRIA

L'any 1919 Joan Vilella va encarregar a l’arquitecte reusenc Joan Rubió la construcció d'aquest edifici noucentista. Residència d'estiueig de la família fins la dècada dels anys 30, l’espai va ser casa d’acollida per a infants refugiats de la Guerra Civil entre el 1938 i 1939 costejada el poble cubà.
Als anys seixanta, amb el boom del turisme, es va convertir en la Residència Helvètica, activitat que va seguir fins que finals dels noranta quan va tancar.
D'aleshores ençà, la casa ha estat desocupada, deteriorant-se fins arribar a un estat inhabitable.
Ara, un dels besnéts del propietari, Pablo Salvador, ha adquirit la propietat i s'ha encarregat de dirigir les obres de rehabilitació que han convertit la centenària casa familiar en un hotel de luxe a primera línia de mar del Passeig Marítim de Sitges.