Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

CARTELLERES DE CINEMA SITGES I RIBES CATALÀ

 

CARTELLERES DE CINEMA A SITGES I RIBES CATALÀ

PROGRAMACIÓ del 22 al 28 de Desembre 2017

Cinema Prado  

cartelera cine prado sitges

Se armó el Belén

Es tracta de la nova pel·lícula de Sony Pictures Animation, on un ase petit però valent anomenat Bo anhela una vida més enllà de la seva rutina diària en el molí del poble. Un dia, reuneix el valor per alliberar-se i emprendre per fi l’aventura dels seus somnis. Al llarg del seu viatge, coneixerà a Ruth, una adorable ovella que ha perdut el seu ramat, i a Dave, un colom d’alta volada. Acompanyats de tres ocurrents camells i uns quants animals excèntrics d’estable, Bo i els seus nous amics seguiran l’estrella i es convertiran en insospitats herois de la història més gran mai explicada: el primer Nadal.

HORARIS

Diumenge, 24 de desembre 16:15 h (VE)
Dilluns, 25 de desembre 18:15 h (VE)
Dimarts, 26 de desembre 16:15 h (VOSE)18:15 h (VE)
Dimecres, 27 de desembre 16:15 h (VE) 18:15 h (VE)

Suburbicon

Estiu de 1959. La família Lodge es muda a Suburbicon, una comunitat residencial pacífica i idíl·lica amb habitatges assequibles i gespes impecables … el lloc perfecte per criar una família. Però l’aparent tranquil·litat amaga una realitat pertorbadora. El cap de família dels Lodge, Gardner (Matt Damon) es submergirà en el costat fosc del poble, ple de traïció, enganys i violència. Aquest és un conte de gent imperfecta que pren molt males decisions.

HORARIS

Diumenge, 24 de desembre 18:15 h (Castellà)
Dilluns 25 de desembre 20:15 h (Castellà)22:30 h (VOSE)
Dimarts, 26 de desembre 20:15 h (Castella) 22:30 h (Castellà)
Dimecres, 27 de desembre 20:15 h (VOSE)22:30 h (Castellà)

Rigoletto (Òpera en directe)

L’ACLAMADA PRODUCCIÓ DE DAVID MC VICAR DE LA POTENT I TRÀGICA ÒPERA DE VERDI ESTÀ DIRIGIDA MUSICALMENT PER ALEXANDER JOEL, AMB UN EXCEL·LENT REPARTIMENT ENCAPÇALAT PER DIMITRI PLATANIAS, LUCY CROWE I MICHAEL FABIANO

La corrupció de la innocència se situa en el centre mateix de la potent tragèdia de Verdi a la producció de David McVicar per a The Royal Opera.

La producció de David McVicar subratlla la crueltat en el si de la cort de Màntua. Cortesans ricament vestits participen en orgies i gresques al so de les enganxoses i animades danses de Verdi. Entre els molts números musicals famosos de l’òpera es troben la efervescent “La donna è mobile”, en què el duc presumeix del seu menyspreu per les dones; els exquisits i queixosos duos amb Rigoletto i el duc; i l’extraordinari quartet de l’Acte III, que teixeix bellament les veus alhora que la història s’encamina a corre-cuita cap a la seva devastadora conclusió.

Giuseppe Verdi va escriure en 1855 que Rigoletto era el seu “millor òpera”. Hi va haver de fer front a la censura oficial per poder representar-la -els censors van posar pegues al seu retrat d’un sobirà inmoral-, però es va veure reafi signat per l’enorme èxit de l’estrena a 1851. Rigoletto es va representar 250 vegades en els deu anys següents i s’ha mantingut com una de les òperes més populars de tots els temps.

HORARIS

DIMARTS, 16 DE GENER 20:15 H (VOSE)

Cinema Retiro

Cinema El Retiro Sitges - C/ Ángel Vidal, 17 08870-Sitges - info@cinemaelretiro-sitges.cat - Telf: 93 142 75 31

cartellera cinema retiro sitges


STAR WARS: LOS ULTIMOS JEDI

Vuitè episodi de la saga. Continuarà la història de Luke Skywalker, Rei i Finn en la seva lluita contra la Primera Ordre.

Preestrena 15 desembre

FROZEN: UNA AVENTURA DE OLAF

Especial de nadal de "Frozen" que es veurà abans de "Coco", la pel·lícula de Disney / Pixar

COCO

Miguel és un jove amb el somni de convertir-se en llegenda de la música tot i la prohibició de la seva família. La seva passió el portarà a endinsar-se en la Terra dels Morts per conèixer la seva veritable llegat familiar.

Detalls de Projecció:


DIVENDRES 1: 18: 00h 20: 30h
DISSABTE 2: 17: 30h 20: 00h 22: 15h vose
DIUMENGE 3: 17: 30h 20: 00h
DIMARTS 5: 18: 00h 20: 30h vose
DIMECRES 6: 17: 00h 19: 30h
DIJOUS 7: 18: 00h 20: 30h

Dijous dia de l'espectador

CINEMA SANT PERE DE RIBES

cinema sant pere de ribes

Coco (inclou curt 'Frozen: Una Aventura de Olaf')

A “Coco” de Disney • Pixar, l’aspirant a músic Miguel s’uneix al encantador i trampós Héctor en un extraordinari viatge a través de la Terra dels Morts.
Una de les tradicions de la seva família és l’enigmàtica prohibició d’estar en contacte amb la música. Però Miguel somia amb convertir-se en un músic consumat com el seu ídol, Ernest de la Creu .Miguel desitja amb totes les seves forces demostrar el seu talent i acaba a la impressionant i acolorida Terra dels Morts després d’una misteriosa cadena d’esdeveniments. Al llarg del camí, coneixerà a Hèctor i junts emprendran un viatge extraordinari per desvetllar la veritat subjacent en la història familiar de Miguel.

Abans de la pel·lícula els assistents podran gaudir del curtmetratge ‘Frozen: Una aventura de Olaf’.


HORARIS CINEMA RIBES

Divendres, 1 de desembre: 17:30 h (Castellà) 20:00 h (VOSE) 22:30 h (Castellà)
Dissabte, 2 de desembre: 19:30 h (Castellà) 22:00 h (Castellà)
Diumenge, 3 de desembre: 16:00 h (VOSE) 18:30 h (Castellà) 21:00 h (castellà)
Dimecres, 6 de desembre: 16:00 h (Castellà) 18:30 h (Castellà) 21:00 h (VOSE)
Dijous, 7 de desembre 17:00 h (Castellà) 19:30 h (Castellà)

El Cascanueces (En directe des de la Royal Opera House)

La jove Clara baixa sigilosament al pis de sota la Nit de Nadal per jugar amb el seu regal preferit: un ninot en forma de trencanous. Però el misteriós mag Drosselmeyer està esperant per portar-se a una màgica aventura.
La pràcticament definitiva producció de Peter Wright per a The Royal Ballet s'ha erigit en una de les més duradores i encantadores versions d'El trencanous. Amb la seva festiva escenografia d'època, els seus flocs de neu que ballen i la seva encantadora màgia escènica, el ballet de Lev Ivanov de 1892 s'ha convertit en el perfecte entreteniment nadalenc, i en la més recognoscible de totes les partitures de ballet gràcies a la sumptuosa i acaramelada música de Txaikovski.
Basat lliurement en el relat de E.T.A. Homann, el ballet comença amb una animada festa nadalenca i la seva ambientació victoriana queda refl ejada amb gran detall en l'escenografia de Julia Trevelyan Oman. La coreografia de Wright incorpora de forma inventiva fragments conservats del material original del ballet, inclòs el famós pas de deux per la Fada Confi tada i el seu príncep. Però en posar l'èmfasi en la relació entre Clara i el príncep trencanous, la producció també adquireix un emocionant subtext en referència al primer amor.


DIMARTS, 5 DE DESEMBRE

20:15 H (En directe)