Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

CARTELLERES DE CINEMA SITGES I RIBES CATALÀ

 

CARTELLERES DE CINEMA A SITGES I RIBES CATALÀ

PROGRAMACIÓ del 15 al 21 de Setembre 2017

Cinema Prado  

CINECLUB SITGES ES PREPARA PER TORNAR AL PRADO 

Després de gairebé 9 mesos de projeccions, Cinema El Casal de Sitges tancarà les portes per retornar al Cinema Prado i començar les projeccions al mes d'octubre.
La Flauta Màgica en directe des de la Royal Opera House serà la projecció que tancarà l'etapa del Cineclub Sitges al Casal el proper 20 de setembre. 

Cineclub Sitges es prepara per tornar al Casino Prado Suburense, un cop acabades les obres de millora que van començar el passat mes de novembre. Una etapa on les projeccions de cinema han trobat un nou espai alternatiu al Casal de la Gent Gran al carrer Pau Casals de Sitges. David Cuesta president del Cineclub Sitges ha manifestat que l'experiència al Casal ha estat positiva i agraeix a tots els que han assistit a alguna projecció duant aquests mesos, per la seva fidelitat. Cuesta afirma que 'el pujar fins al casal a vegades ha estat un esforç per algunes persones, pero no han deixat d'anar al cinema i això s'ha de valorar'. 

El proper 20 de setembre a les 20:15 h el projector del Cinema El Casal de Sitges s'encendrà per última vegada per oferir la projecció en directe de 'La Flauta Mágica' des de la Royal Opera House de Londres. 

Aquesta gloriosa òpera de Mozart, cobra vida d'una manera encantadora amb la producció de David McVicar i que compta amb una bella escenografia de John MacFarlane. 

El príncep Tamino promet a la Reina de la Nit que rescatarà la seva filla Pamina del bruixot Sarastro. Comença la seva recerca, acompanyat del caçador d'ocells Papageno, però tot no és com sembla ... A la clàssica producció de David McVicar tenen cabuda tant la serietat com la comèdia de l'obra de Mozart. El públic es veu transportat a un món fantàstic d'animals que ballen, màquines voladores i cels enlluernadorament estrellats. Els decorats proporcionen un meravellós teló de fons per a la calidoscòpica partitura de Mozart, des de la pirotècnica coloratura de la Reina de la Nit als duets lírics d'amor de Tamino i Pamina, o les àries folclorizants i trempades de Papageno. 

A més de ser una comèdia, La flauta màgica serveix de via d'expressió de les profundes creences espirituals de Mozart: les preocupacions de la Il·lustració per la recerca de la saviesa i la virtut se situen en el centre mateix d'aquesta història encantadora. La flauta màgica conèixer un èxit instantani de públic i Salieri, el suposat rival de Mozart, la va descriure com un "operone": una gran òpera. 

Les entrades ja es poden comprar anticipadament a la Botiga de La Bel (Carrer Sant Josep, 36 de Sitges) i al web del Cineclub Sitgeswww.cineclubsitges.com al preu de 14 €. El mateix dia de l'espectacle el preu serà de 16 €. 

El dia 3 d'octubre la temporada classica de la Royal Òpera House continuarà amb 'La Boheme', però en aquesta ocasió serà al Cinema Prado de Sitges.

Cinema Casal de Sitges

Cinema Casal situat a l'Edifici del Casal de la Gent Gran al carrer Pau Casals, 17

 cartellera cinema casal sitges

Regreso a Montauk

Argument: L'escriptor Max Zorn torna a Nova York per a la promoció de la seva última novel·la, on l'espera la seva jove esposa Clara, que fa mesos que treballa allà. El llibre explica una història d'amor que va passar en aquesta mateixa ciutat 17 anys enrere. El Max torna a veure la Rebecca, la dona de la qual es va enamorar llavors.

HORARIS CINEMA EL CASAL DE SITGES

DIVENDRES, 15 DE SETEMBRE 18:00 h (Cast)
DISSABTE, 16 DE SETEMBRE 20:30 h (Cast)
DIUMENGE, 17 DE SETEMBRE 18:00 h (Cast)

Amante Doble

Chloé, una fràgil jove, s’enamora del seu psicoterapeuta, Paul. Uns mesos més tard, quan es muden junts, ella descobreix que el seu amant li ha amagat una part de la seva identitat, amb la qual Chloé s’obsessionarà.

HORARIS CINEMA EL CASAL DE SITGES

DIVENDRES, 15 DE SETEMBRE 20:30h (Cast)
DISSABTE, 16 DE SETEMBRE 18:00 h (Cast)
DIUMENGE, 17 DE SETEMBRE 20:30h (Cast)
DILLUNS, 18 DE SETEMBRE 18:00 h (Cast) 20:30h (VOSE)

La Flauta Màgica (en directe Royal Opera House de Londres)

La flauta màgica, la gloriosa òpera de Mozart, cobra vida d'una manera encantador a la producció de David McVicar amb una bella escenografia de John MacFarlane.
El príncep Tamino promet a la Reina de la Nit que rescatarà la seva filla Pamina del bruixot Sarastro. Comença la seva recerca, acompanyat del caçador d'ocells Papageno, però tot no és com sembla ... A la clàssica producció de David McVicar tenen cabuda tant la serietat com la comèdia de l'obra de Mozart. El públic es veu transportat a un món fantàstic d'animals que ballen, màquines voladores i cels enlluernadorament estrellats. Els decorats proporcionen un meravellós teló de fons per a la calidoscòpica partitura de Mozart, des de la pirotècnica coloratura de la Reina de la Nit als lírics duos d'amor de Tamino i Pamina, o les àries folclorizantes i trempades de Papageno.
A més de ser una comèdia, La flauta màgica serveix de via d'expressió de les profundes creences espirituals de Mozart: les preocupacions de la Il·lustració per la recerca de la saviesa i la virtut se situen en el centre mateix d'aquesta història encantadora. La flauta màgica conèixer un èxit instantani de públic i Salieri, el suposat rival de Mozart, la va descriure com un "operone": una gran òpera


HORARIS CINEMA El Casal de Sitges

DIMECRES, 20 DE SETEMBRE 20:15 H (en directe ROH) (VOSE)

Cinema Retiro

Cinema El Retiro Sitges - C/ Ángel Vidal, 17 08870-Sitges - info@cinemaelretiro-sitges.cat - Telf: 93 142 75 31

cartellera cinema retiro sitges

EN LUGAR DEL SR STEIN

Pierre, vidu i jubilat, no surt de casa des de fa dos anys. A poc a poc descobreix les alegries d'Internet gràcies a Alex, un jove contractat per la seva filla per ensenyar-li els conceptes bàsics dels ordinadors. En un lloc de cites, una bella jove, Flora63, li ofereix una primera cita.

Detalls de Projecció:

DILLUNS 18: 17: 30h
DIMARTS 19: 20: 00h vose
DIMECRES 20: 17: 30h
DIJOUS 21: 20: 00h
Dimecres dia de l'espectador

IT

Quan comencen a desaparèixer nens al poble de Derry (Maine), un colla d'amics brega amb les seves pors més grans a l'enfrontar-se a un malvat pallasso anomenat Pennywise, la història d'assassinats i violència data de segles. Adaptació cinematogràfica de la coneguda novel·la de Stephen King "It"

Detalls de Projecció:

DIVENDRES 15: 17: 00h 19: 30h 22:00 vose
DISSABTE 16: 17: 00h 19: 30h 22: 00h
DIUMENGE 17: 17: 00h 19: 30h 22: 00h
DILLUNS 18: 19: 30h (vose) 22: 00h
DIMARTS 19: 17: 30h 22: 00h
DIMECRES 20: 19: 30h 22:00 vose
DIJOUS 21: 17: 30h (vose) 22: 00h
Dimecres dia de l'espectador

CINEMA SANT PERE DE RIBES

cinema sant pere de ribes

Tadeo Jones: El Secreto del Rey Midas

Argument: : ‘Tadeo Jones de nou en acció! En aquest segon lliurament de les aventures del paleta convertit a arqueòleg viatjarem fins a Las Vegas. Allà acudirà l’intrèpid protagonista, que ha decidit formalitzar la seva vocació i començar els seus estudis a la universitat, per a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: un dels tres discos d’or del collaret del Rei Mides, el monarca que convertia tot el que tocava en or, confirmant d’aquesta manera que existeix de veritat. Malauradament aquest feliç retrobament es veurà frustrat quan un malvat ric anomenat Jack Rackham segresti amb ajuda dels seus ajudants a la Sara, amb l’objectiu de fer-se amb la relíquia al complet i aconseguir així riqueses infinites. Serà llavors quan Tadeo emprendrà una arriscada aventura per diferents llocs per evitar-ho i rescatar a la seva amiga. Al costat dels seus fidels companys el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de recórrer al seu enginy per ajudar a la Sara, en un viatge que el portarà per mig món i en el qual visitarà Granada. A més, en ell trobareu nous amics … i nous dolents. Aconseguirà salvar Sara i evitar que el malvat es faci amb el poder?
.

HORARIS CINEMA RIBES

DIVENDRES, 15 DE SETEMBRE 18:00 h (Castella)
DISSABTE, 16 DE SETEMBRE 18:00 h (Castella)
DIUMENGE, 17 DE SETEMBRE 18:00 h (Castella)


La Niebla y La Doncella

Argument: Illa de la Gomera. El cadàver d’un jove apareix en un bosc de la petita illa. El cas es tanca ràpidament amb l’acusació a un polític local que queda exonerat en el judici posterior. Tres anys més tard, el sergent de la Guàrdia Civil Bevilacqua (Quim Gutiérrez) i el seu ajudant, la caporal Chamorro (Aura Garrido), són enviats a l’illa per reactivar la investigació. Els acompanya la terme Anglada (Verónica Echegui), l’última persona que va veure el jove amb vida.

Totes les pistes segueixen apuntant al polític, però tot i l’aparent contundència de les primeres indagacions els investigadors hauran de superar un mur de silencis i mentides per aclarir el cas. Una investigació a la recerca d’un assassí que s’amaga després de la boira d’una illa que també amaga els secrets terribles dels seus habitants …

HORARIS CINEMA RIBES

DIVENDRES, 15 DE SETEMBRE 20:00 h (Cast) 22:00 h (Cast)
DISSABTE, 16 DE SETEMBRE 20:00 h (Cast) 22:00 h (Cast)
DIUMENGE, 17 DE SETEMBRE 20:00 h (Cast) 22:00 h (Cast)

La Flauta Màgica (en directe Royal Opera House de Londres)

La flauta màgica, la gloriosa òpera de Mozart, cobra vida d'una manera encantador a la producció de David McVicar amb una bella escenografia de John MacFarlane.
El príncep Tamino promet a la Reina de la Nit que rescatarà la seva filla Pamina del bruixot Sarastro. Comença la seva recerca, acompanyat del caçador d'ocells Papageno, però tot no és com sembla ... A la clàssica producció de David McVicar tenen cabuda tant la serietat com la comèdia de l'obra de Mozart. El públic es veu transportat a un món fantàstic d'animals que ballen, màquines voladores i cels enlluernadorament estrellats. Els decorats proporcionen un meravellós teló de fons per a la calidoscòpica partitura de Mozart, des de la pirotècnica coloratura de la Reina de la Nit als lírics duos d'amor de Tamino i Pamina, o les àries folclorizantes i trempades de Papageno.
A més de ser una comèdia, La flauta màgica serveix de via d'expressió de les profundes creences espirituals de Mozart: les preocupacions de la Il·lustració per la recerca de la saviesa i la virtut se situen en el centre mateix d'aquesta història encantadora. La flauta màgica conèixer un èxit instantani de públic i Salieri, el suposat rival de Mozart, la va descriure com un "operone": una gran òpera

HORARIS CINEMA RIBES

DIMECRES, 20 DE SETEMBRE  20:15 H(en directe ROH) (VOSE)